- 116
- 33
- 28
Dostum telegram adresini atarmisin özeldenÖğlen denildi
Dostum telegram adresini atarmisin özeldenÖğlen denildi
Geride bıraktık onları aramaya çıktık dostumBir zengin gülüşü var sende sanki
Emmi hep gece 00:00 dan sonrakilerinki gelmiş ama saçmalık 00:00 dan öncekileri almamış ki benimde 12 saat oldu gelmediGeldi dostum biri 60k çekmiş ödemiş sizinkiler de gelir
Bakalım ne olcak 🙂Adam öyle bırakın demediki ülkeyi Türkmenistan yapın sonra tekrar Türkiye yapın düzeliyor dedi Türkmenistan yapıp onaylayın demedi adam
Kafasına göre ödüyor sabah biri çekmiş 10 dk da ödedi değişik siteEmmi hep gece 00:00 dan sonrakilerinki gelmiş ama saçmalık 00:00 dan öncekileri almamış ki benimde 12 saat oldu gelmedi
aynen kral bende ona tav oluyorum biz hala bekliozSokarım tekrar aktif olmasına önce çekimleri göndersinler 11 saatir bekliyoruz millete 10 dakika da ödüyorlar sokmuşum öyle aktif bonusa
Bize 11 saat ödeme yokKafasına göre ödüyor sabah biri çekmiş 10 dk da ödedi değişik site
dostum konunun en basına bak promo kod var ,kodda son ıkı rakamı cıkar ,kalan ısımi de bir zahmet telegramından aratıverDostum telegram adresini atarmisin özelden
Miktar sıkıntılı
Sende nokta atışı yapmışsın dost çekim rakamında subniminal mesaj kullanmissin
Kocaburun diye arat telegramdan üye sayısı 46 bin olanTelegram linki varmi sitenin