Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,129
4,918
113
Yatırım şartlıymış 70 lira sordum az önce müşteri hizmetlerine boş o bonus almayın onu, kod gelirse kodu bekleyin belki onu aldınız diye kodu alamazsınız bekleyin bence.
nsıl bi yatırım şartı peki alt tarafı 70tl veriyor?

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,129
4,918
113
Usta bişeyler anlattı valla çok ilgilenmediğim için oralı olmadım çekim için. Bağlanmıştım ama o bonus kıytırık bir bonus öyle söyleyeyim kod yayınlanırsa kodu bekleyin.
bilmiyorduk aldık yatırım istesede yatırmam

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
16
8
Yeni gelenler için beyler eski bonus verilmiyor.Yeniside bu tam patatase bagladılar lavuklar ..

*2 $ deneme bonusu mevcuttur. * Üye olduktan sonra 24 saat için deneme bonusu talep edilmelidir. * Bonus olarak aktarılan miktarın 5 katı kadar çekim yapılabilir. *Deneme bonusundan kazancın çekilebilmesi için 5 $ yatırım şartı mevcuttur. *Çevrim şartı 100$. *Deneme bonusu kazancınızı çekmek için yatırım yaptığınız miktar ile oynamadan çekim talebi vermelisiniz. Çekim talebinden sonra yatırım miktarınızı kullanabilirsiniz.

Simge 12:10
Deneme bonusundan yararlanabilmeniz için "profil " sekmesinden "bonus ekle" sekmesini seçip sonra karışınıza çıkacak boş alana " Efsino Hoş Geldin " bonus kodunu yazmalısınız ve talep etmelisiniz. Sistem otomatik olarak hesabınıza tanımlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...