Benimd eiptal oldu tekrar verdimBen varım ama gelmedi şimdi kendileri iptal etmiş verdim on dakika oldu
Ne zaman gonderdilerValla bende yırttım 39 dolar çektim göndermişler Allah Bereket verisn paylaşandanda razı olsun
Knk 5 gece çektim 23 te göndermişler ben şuan gördüm 20 dakikada gelmişNe zaman gonderdiler
Değil kanka bende almadım 3 te aktif olcak diye bi muhabbet vardı ama bilmiyorumBonus aktıfmı
İptal ne zaman etmişlerdi seninkiniKnk 5 gece çektim 23 te göndermişler ben şuan gördüm 20 dakikada gelmiş
Sabah iptal oldu öğleye doğru ben içerde bir mitkar bırakmıştım hepsini talep verince geldiİptal ne zaman etmişlerdi seninkini
Xmastan bonanza rtp daha yüksek 40 aldım benArkadaşlar ben kodu aldığımda hangi oyunu gireyim
Aga sende. Benim Gibi ne talihsiz asmasın kaç saat oldu yatırmadılarİnşallah benimde ederler dost
Valla dunden beri bekliyoz 2 kez iptal ettiler simdi 1 saat oldu daha odenmedi sanslisinKnk 5 gece çektim 23 te göndermişler ben şuan gördüm 20 dakikada gelmiş
Kanka çok çekim oldu yeni kod olmaz bence olursa da max 5 dolar filan olurArkadaşlar ben kodu aldığımda hangi oyunu gireyim
afiyet olsun dost
Vallahi billahi ya iptal bile etmiyorlar hiçbir gelişme yok canlı destegede bağlanmıyorAga sende. Benim Gibi ne talihsiz asmasın kaç saat oldu yatırmadılar
Knk hesabımda olanlari söyliyim yani fakrettmed ama sanırım bep20 ile çektim 1. Seviye doğrulama var küsürata kadar çekim talebi verdimValla dunden beri bekliyoz 2 kez iptal ettiler simdi 1 saat oldu daha odenmedi sanslisin