Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trancerslife

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
41
18
Hacı böyle üst perdeden konuşuyorsun da forum mesaj geçmişine bakayım dedim 100 TL deneme bonusunu sms gelmiyor diye alAmamışsın. Karnını doyuramadın herhalde ondan millete saldırıyorsun
gerçekse alırım niye almayım? konu 50-100 tl değil. mesele hayali bir bonusun hayali ödemeleri. bunda anlaşılmayacak ne var? bonuslardan gelen 300-500 liraları elbette alırım ve harcarım bundan da gocunmam. benim bu konuda en başından beri söylediğim şey hayal mahsülü olmasıyla alakalı. gerçek olduğunu ispatlasınlar bende üye olup alayım ama sitenin canlı desteği bile yok o altyapıdan hayır gören kimse olmadı. milyar dolarderler havada uçuşuyor ama aslı astarı yok.

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,057
382
83
gerçekse alırım niye almayım? konu 50-100 tl değil. mesele hayali bir bonusun hayali ödemeleri. bunda anlaşılmayacak ne var? bonuslardan gelen 300-500 liraları elbette alırım ve harcarım bundan da gocunmam. benim bu konuda en başından beri söylediğim şey hayal mahsülü olmasıyla alakalı. gerçek olduğunu ispatlasınlar bende üye olup alayım ama sitenin canlı desteği bile yok o altyapıdan hayır gören kimse olmadı. milyar dolarderler havada uçuşuyor ama aslı astarı yok.
Lan kaç kişi ispatladı şaka mısın sen

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,188
2,342
113
ben bu forumda yeniyim ama ilk defa 139 sayfa bi deneme bonusu sayfası gördüm :D
öyle böyle bonus değil çünkü alamayanı perişan eder uykusuz bırakır düşünsene 30 spinden adam 300 dolar çıkıyor sorgusuz sualsiz gönderiyor o yüzden bu konu tarihi bir rekor kıracaktır

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
409
190
43
öyle böyle bonus değil çünkü alamayanı perişan eder uykusuz bırakır düşünsene 30 spinden adam 300 dolar çıkıyor sorgusuz sualsiz gönderiyor o yüzden bu konu tarihi bir rekor kıracaktır
ah yalan yok bende kaçırdıgıma üzüldüm ama burada iki üç sohbet edip vakit geçiriom yeni kodun peşinde değilim

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,668
2,599
113
Biri şu konuyu kitletsin üye oluyo herkes bonus yok

MelisaKa

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
0
1
33 spınden 300 dolar 900 dolarlar havada ucuştu yatırılmış yatırıldı denıldı o paralar bize 15 dolar 12 dolar 20 dolarlar çıktı yatırılmadı ıptal edıldı tekrar cekım verdık beklemek dıyor anlamadık

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,094
1,633
113
Ya ödemiyor kardeşim boş muhabbet yapmayın geceden beri bekliyordu 3 saat önce iptal edildi tekrar verdim 3-4 saattir yine bekliyor. 27 usdt günlerdir bekliyor silseler rahatlasak başlarım şimdi bonusuna 143 sayfa olmuş

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
158
55
28
Ben bonusu alamadım,gece kaçırdım.Fakat sitenin ödeme yaptığı çok fazla insan oldu.Hani 3-5 kişiye ödeme yapmış olsa eyvallah.

Yani site bir başkasına normal üyelikten ödeme yapıp başkasına refli üye değilsin dediğinde bir şey diyemeyiz.Sanssizlik diyip geçmek lazım.

Hani birde birisine ödeme yapılmıyor hemen gelip konuyu kilitleyin diyor,bu kadar bencil saygısız olunmaz.

Ip denilip silinenler için bir yorumum yok.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,414
1,107
113
burada gördüğün herkes bu sitenin adamı biz arada sırada forum forum gezip böyle konu açıyoruz siteye üye kasıyoruz. Bu işi squid game dizisi gibi profesyonel davranarak yapmaya çalışıyoruz. Ama bu forumda senin gibi bir YÜKSEK ZEKA insanına denk geldik foyamız ortaya çıktı.

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
725
391
63
Ya ödemiyor kardeşim boş muhabbet yapmayın geceden beri bekliyordu 3 saat önce iptal edildi tekrar verdim 3-4 saattir yine bekliyor. 27 usdt günlerdir bekliyor silseler rahatlasak başlarım şimdi bonusuna 143 sayfa olmuş
Bitti bonus verilmeyeceği kesinleşti site tarafından kapanabilir konu modlar çekimler gelince kapatır zaten

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,068
3,444
113
2 dogrulama yapinca oduyo diyolar bide oyle dene dost

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
725
391
63
burada gördüğün herkes bu sitenin adamı biz arada sırada forum forum gezip böyle konu açıyoruz siteye üye kasıyoruz. Bu işi squid game dizisi gibi profesyonel davranarak yapmaya çalışıyoruz. Ama bu forumda senin gibi bir YÜKSEK ZEKA insanına denk geldik foyamız ortaya çıktı.
Onun bunun çektiği yatırdığı para bile zora gider olmuş yuh diyorum susuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...