Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trancerslife

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
41
18
burada gördüğün herkes bu sitenin adamı biz arada sırada forum forum gezip böyle konu açıyoruz siteye üye kasıyoruz. Bu işi squid game dizisi gibi profesyonel davranarak yapmaya çalışıyoruz. Ama bu forumda senin gibi bir YÜKSEK ZEKA insanına denk geldik foyamız ortaya çıktı.
seni doğuran ananın ellerini öperim, konuyu kapatın artık.

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,188
2,342
113
Ya ödemiyor kardeşim boş muhabbet yapmayın geceden beri bekliyordu 3 saat önce iptal edildi tekrar verdim 3-4 saattir yine bekliyor. 27 usdt günlerdir bekliyor silseler rahatlasak başlarım şimdi bonusuna 143 sayfa olmuş
kanka spinden 36 dolar çıkar çıkmaz hemen çekim talebi verdim 22.30 da sabaha karşı 3.45 gibi gönderdiler

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,530
350
83
Bomboş bir yorum. Kod yayıncının kodu aff özel etkinlik açmışlar kendi gruplarında o kod buraya kadar geliyor araştırmadan balıklama atlıyorsunuz. Forumda ref link yasak olduğu için refsiz üye oluyorsunuz ve bu yüzden bonusa hakkınız yok. Senelerdir olan şey aff özel kod bugün sizin ödemeniz yapılmaması için çıkartılmış bir kural değil ki bu.
Kardeşim affdan üye oldum, saat 23c45 de çekim verdim,saat 3 te 5 10 da verenlerinki ödendi,kyc 1 kyc 2 yaptığım multi olmayan telefonla girdiğim hesaba ip deyip bakiye sildiler,yukarıdaki arkadaş dediği doğru, kafalarına göre ödeyen bir site,hasbelkader sana gelmiş odeme,gelmese sende böyle doyecektin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...