- 5,068
- 3,444
- 113
Silmedikten sonra sorun yoktur benceDenedim dost aynı. Desteğe de bağlandım değişen bir şey yok
Silmedikten sonra sorun yoktur benceDenedim dost aynı. Desteğe de bağlandım değişen bir şey yok
5 dk ya gelirBeyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi
İyi hadi sen yırttın kardeşş artık ordan geri dönüş olmuyor yatar artık.Beyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi
Ciddi misin vay be bir ben kaldımBeyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi
Bendee bendeeCiddi misin vay be bir ben kaldım
Aynı anda vermiş yaDün geceden beri aynı 17 saat oldu :d
Sana ağa dedik bir bildiği vardır dedik 🫵😆Aktif kod yok boşa üyelik açmayın
Aff linkten üye olmaman sebebi aff üye olanada olmayanada böyle diyor site artık kasa bitti galibaCanlı desteğe bağlanılmıyor tek merak ettiğim şey sebebi ne herhangi bir sebep yazılmamış 170 dolar az para değil
Hayırlı olsun muradına erdin sonunda güle güle harcaBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
kactı cekım dostBuyrun
Teşekkürler dost darısı herkesin başınaHayırlı olsun muradına erdin sonunda güle güle harca
2 çekimi ne zaman vermistin reisBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
sonunda darısı başımızaBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
Aff linki falan o da hikaye beyler bakın bu arkadaşı hatırlıyorum benden sonra geldi buraya akşam foruma, af falan almadı yani, ben bu forumda ilk yayınlanan linkten aldım muhtemelen afftı o sonra düzenlendi tekrar yayınlandı forumdan bana daha cevap gelmedi bu arkadaşın işlem ilerledi sürekli ters köşe yapıyorlar neye göre yatırıyorlar kimse net bişey bilmiyor tamamen ruh hallerine göre herhalde.Beyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi