- 1,475
- 540
- 113
Seninle bütün süreçlerimiz aynı nerdeyse. Çekim saati filan. Benimki halen beklemede ama.Beyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi
Seninle bütün süreçlerimiz aynı nerdeyse. Çekim saati filan. Benimki halen beklemede ama.Beyler şükürler olsun devam etmekte kısmına geçti benimki canlı desteğe bağlandım isleminiz onaylanmistir kısa sürede hesabiniza geçer dedi
Herkese açıklama yazıyorlar bana gelince açıklama yok bizim başımız kel miAff linkten üye olmaman sebebi aff üye olanada olmayanada böyle diyor site artık kasa bitti galiba
Kendileri mi iptal ettiler seninkiniBuyrun
15 di normalde iptal ettiler bende biraz daha oynadım 27 dolar yaptım çektim ödediler iptal olan olursa isterse oynayabilir yanikactı cekım dost
EvetKendileri mi iptal ettiler seninkini
Hayırlı olsunBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
Kasa bitti anla işte böyle diyor artıkAff linki falan o da hikaye beyler bakın bu arkadaşı hatırlıyorum benden sonra geldi buraya akşam foruma, af falan almadı yani, ben bu forumda ilk yayınlanan linkten aldım muhtemelen afftı o sonra düzenlendi tekrar yayınlandı forumdan bana daha cevap gelmedi bu arkadaşın işlem ilerledi sürekli ters köşe yapıyorlar neye göre yatırıyorlar kimse net bişey bilmiyor tamamen ruh hallerine göre herhalde.
TeşekkürlerHayırlı olsun
17 saat oldu 298 dolar hala beklemek dıyorParası hala gelmeyenler sandıkları terk etmeyin
Al sat yap USD TL ye çevirBinance tr hesabimdan banka hesabıma parayi nasıl cekebilirim dostlar
Senn adına sevindim çok bekledinBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
kaçta cekımdı dost mıktar nedir iptal oldumu hicSonunda benimde devam etmekte oldu
alım satım kısmından usdt kripto seçip sat dost. sonra Banka hesaplarım kısmına ıban kaydet. zaten fast le anında gelir bankanaBinance tr hesabimdan banka hesabıma parayi nasıl cekebilirim dostlar
O linkten üye olduysan ödemen gerçekleşir rahat olun beni burda illa gormusinuzdur gece 11 den beri burdayim benim odedilerse rahat olun17 saat oldu 298 dolar hala beklemek dıyor
Usdt yi dönüştüreceksin tr ye. Ordan ibana çekiceksin.Binance tr hesabimdan banka hesabıma parayi nasıl cekebilirim dostlar
Dönüşü olmuyor paranın o sebeple aff de geç en azından para yatırmadin elden gelen yok artıkHerkese açıklama yazıyorlar bana gelince açıklama yok bizim başımız kel mi
Burdakı lınkten oldumO linkten üye olduysan ödemen gerçekleşir rahat olun beni burda illa gormusinuzdur gece 11 den beri burdayim benim odedilerse rahat olun