Tomas çekimi birak şu masonlar çaldıklarını gönderse zaten oynamayız 50 milyon dolar çaldılar sen baglantilisinkaçta cekımdı dost mıktar nedir iptal oldumu hic
Tomas çekimi birak şu masonlar çaldıklarını gönderse zaten oynamayız 50 milyon dolar çaldılar sen baglantilisinkaçta cekımdı dost mıktar nedir iptal oldumu hic
Ozaman sıkıntı olur bide senin miktar fazla göze batıyorBurdakı lınkten oldum
ah şu masonlar yok mu şu masonlar ajdar işbirlikçiTomas çekimi birak şu masonlar çaldıklarını gönderse zaten oynamayız 50 milyon dolar çaldılar sen baglantilisin
Dost benim 4 kere iptal oldu 5.ye ben iptal ettirdim gece saat 23.33te vermiştim çekimikaçta cekımdı dost mıktar nedir iptal oldumu hic
hayırlı olsun hocamBeyler an itibari ile param hesabıma geldi
Kod aktif edilmicek artik bitti bonuskod hanş tekrar aktif edildekti dostlar???
kyc2 dediğiniz ön ve arka kimlik paylasımı ise o işe girmeyin derimde siz bilirsinizKyc2 bir işe yarıyor mu yapalım mı ?
Kyc yapma niye yapıyorsun kimse yapmadiKyc2 bir işe yarıyor mu yapalım mı ?
Bilmiyorum ki 17 saat ödeme yapmayınca kendimizce üretiyoruz işte bir daha uğranmaz mesela bu kadar saat ödeme yapmayan yereKyc yapma niye yapıyorsun kimse yapmadi
Bazen otomatik iptal de oluyor seninde iptal olursa ikinci kez cek gelirBilmiyorum ki 17 saat ödeme yapmayınca kendimizce üretiyoruz işte bir daha uğranmaz mesela bu kadar saat ödeme yapmayan yere
Kod los oldu beyler gelmez bir daha sadece cekim bekleyenler çekimini bekliyor o kadarkod aktif mi
kaçtı dost mıktarYazdıkları şeye bakar mısınız Allah belalarını versin
Ödemeler tamamlanmadan kod aktif olmaz kankaSana ağa dedik bir bildiği vardır dedik 🫵😆