- 2,409
- 2,185
- 113
Sor bakayım 1000₺ var mıydı kankiYanlış görmüşüm 1000 bassa 31 k temiz
Sor bakayım 1000₺ var mıydı kankiYanlış görmüşüm 1000 bassa 31 k temiz
Vur 3 bini girona ms 0 a 1000 euromuzu alalım seridenSor bakayım 1000₺ var mıydı kanki
Çekimi vermek zorunda kaldım dost dağıtım için… yoksa kesin bi gol denerdimVur 3 bini girona ms 0 a 1000 euromuzu alalım seriden
Böyle kuponlar genelde zevke yapılır sen hissetmissin bro gelcegi varmış gelmiş keşke bulup basaydin gayet de temiz maçlar secmissin psg 4 atar sürpriz görünse de city e karşı bu sene city kötü gol yedimi arkasi geliyorSor bakayım 1000₺ var mıydı kanki
Canın sagolsun dost 1000 euro nedir ki yarın kazanırsınÇekimi vermek zorunda kaldım dost dağıtım için… yoksa kesin bi gol denerdim
Biraz tanıyorsak Beklemede olduğu için konu sahibi ulaşsın der@Shellac çekiliş için bekleniyorsunuz admincim
Aynen dostum öyle diyecekBiraz tanıyorsak Beklemede olduğu için konu sahibi ulaşsın der
Bencede öyle olurBiraz tanıyorsak Beklemede olduğu için konu sahibi ulaşsın der
Çişimi yaparken aklıma geldi buradan da bi dost 100₺ ödül attıydı onu bastım o yüzden 4 kişi 150₺ çıkardım ödülü faydalanılsınBöyle kuponlar genelde zevke yapılır sen hissetmissin bro gelcegi varmış gelmiş keşke bulup basaydin gayet de temiz maçlar secmissin psg 4 atar sürpriz görünse de city e karşı bu sene city kötü gol yedimi arkasi geliyor
Girona ataydi da @Shellac kazanaydi Salzburg bile gol attı yazık oldu kupona dostumuzunCanın sagolsun dost 1000 euro nedir ki yarın kazanırsın
👏👏👏👏👏Çişimi yaparken aklıma geldi buradan da bi dost 100₺ ödül attıydı onu bastım o yüzden 4 kişi 150₺ çıkardım ödülü faydalanılsın
İşerken maç düşünücem artık😂😂Çişimi yaparken aklıma geldi buradan da bi dost 100₺ ödül attıydı onu bastım o yüzden 4 kişi 150₺ çıkardım ödülü faydalanılsın
Çekiliş en adaletlisi kanka ya dm zaten alev atıyo şu an@egehandro knka sen bak 4 kişi seç at bence kimin şansına artık