Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Kimse kimseyi forumdan kovamaz, para için kim ne yapmışsa kendisine yapmıştır. Kişi kendine zarar verir bu konularda, uslanmak akıllanmakta ona kalmıştır. Bu tür hataların telafisi vardır ama efendilikle adapla çözülür bu işler. Bunca insan icerisinde kimsenin kimseyi küçük düşürücek hakarelti sert konuşmalar yapma hakkı yok.
Adamlar arasında hallediyor daha ne uzatıyorsun sennnnnn!!!!

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Gülüyorum bişey demiyorum . @Bombeye73 karışma kardeşim konu farklı bişey bilmiyosun tamam mı kardeşim .

Uzatmaya da gerek yok recep dün erhanla bana yaptğın hoş değildi konu kapansın nokta kondu.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Gülüyorum bişey demiyorum . @Bombeye73 karışma kardeşim konu farklı bişey bilmiyosun tamam mı kardeşim .

Uzatmaya da gerek yok recep dün erhanla bana yaptğın hoş değildi konu kapansın nokta kondu.
Uzatan ben degılım barıs ben acıklamamı yaptım tatmın olup olmamak sızde

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Kim ne yapıyorsa kendine yapıyor bu bir, tartışmanın içine giripde alevlendirme bu yaptığın üç oldu ağzımı bozdurma bak artık benim!!!
Ismet hayrola sana? Benim dediklerim sana batıyor bi nebze? Kendinle alakali olmayan her yazimla ilgileniyosun. Bence işine bak formuna bak ismet. Herkesin dostlugu birbiriyle farkli. Erhanıniz 10 20 tl icin recebe kırginsa efendi gibi ikisi arasinda tutucak bunu. Öyle forumda git burdanli konusmayacak. Recebte burda bi birey kimseye bi terbiyesizligi edepsizligi olmadı. O konuşmalari haketmez.

Sana gelicek olursak, sen beni tehtit ediyosunda napcaksin agzıni bozup? Benimle muhattap olma ismet seninle bi alakam yok. Modlara bildiririm birdahaki edepsiz konusmanda.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Kimse kimseyi forumdan kovamaz, para için kim ne yapmışsa kendisine yapmıştır. Kişi kendine zarar verir bu konularda, uslanmak akıllanmakta ona kalmıştır. Bu tür hataların telafisi vardır ama efendilikle adapla çözülür bu işler. Bunca insan icerisinde kimsenin kimseyi küçük düşürücek hakarelti sert konuşmalar yapma hakkı yok.
para için kim ne yapmıssa kendine yapmıstır Mahir umuta bana bayrama ibrahim abiye 20 lira para atmadı diye forumda catan adam gelip burda ahkam kesmesin ki oldugunda attıgımızıda biliyosun sen yorum yapma istersen

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113

Ben konuya karismiyorum. Kimse kimseyi burda rencide edemez diyorum. Bu kisi receb, sorununuzu ozelden konusun halledin ozaman dostum. Adamada hakaret etmeyin.

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Sen niye her konuya bodoslama giriyon ? Ogunde benle arkadas normal bi sekilde konusurken girdin bu sekil . Hakikaten sana ayar olmaya basladim. Receble erhan arkadas bu
Ismet hayrola sana? Benim dediklerim sana batıyor bi nebze? Kendinle alakali olmayan her yazimla ilgileniyosun. Bence işine bak formuna bak ismet. Herkesin dostlugu birbiriyle farkli. Erhanıniz 10 20 tl icin recebe kırginsa efendi gibi ikisi arasinda tutucak bunu. Öyle forumda git burdanli konusmayacak. Recebte burda bi birey kimseye bi terbiyesizligi edepsizligi olmadı. O konuşmalari haketmez.

Sana gelicek olursak, sen beni tehtit ediyosunda napcaksin agzıni bozup? Benimle muhattap olma ismet seninle bi alakam yok. Modlara bildiririm birdahaki edepsiz konusmanda.
Sana hayrola ? Sen kimsin ya bak hakikaten sana ayar olmaya basladim gecende yemenle ben biribirmize takiliyoduk dalgasina geldin sik sik konustun ortaligi karistirmaya calstin yok ders vermeler yok ogut vermeler. Burdaki adamlar cocuk degil evli barkli insanlar var. Bos konusma her konuda

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,808
3,116
113
Ben konuya karismiyorum. Kimse kimseyi burda rencide edemez diyorum. Bu kisi receb, sorununuzu ozelden konusun halledin ozaman dostum. Adamada hakaret etmeyin.
Sen harbiden yanlış bi insansın tek kelime cvp bile vermeyecek sana yoksa ban yiyecem biliyorum..

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
neyse ben gidiyorum İsmet sen topla ortalıgı kardeşim konu sacma sapan yerlere gitmesin BİZ PARADAN DEĞİL KARAKTERDEN BAHSEDİYORUZ KARAKTER OKEY ? hadi işi olmayan yol alsın aramızdan

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
para için kim ne yapmıssa kendine yapmıstır Mahir umuta bana bayrama ibrahim abiye 20 lira para atmadı diye forumda catan adam gelip burda ahkam kesmesin ki oldugunda attıgımızıda biliyosun sen yorum yapma istersen
Erhan boş yapma, o gün sizden bana dost olamdigini anladım bitirdim muhabbeti sizinle umutlada xmenede sorunum yok. Sen ve bayramal konuşmuyorum.

20tl icin o gunden beri konularda kimin n yaltigini izliyorum ben seni goruyorum yani bunu bana söylerken kendinide bi izle şunanki halinide.

Recebede bidaha argo sert konuşma herkes kendi kararlarini vermekte ozgur. Hosuna gitmiyosa konusmayacaksin. Ulu orta admi rencide edemezsin erhan.

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Hukuk mu okudun kardeş sen avukat yada arabulucu musun . Biz konuşup tartışıyoruz hakeme ihtiyaç yok üslubumu bozmuyorum dik dik konuşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...