- 6,720
- 2,433
- 113
Bunun cevabını istediğine emin misin ??? Kibar bile yazmış Erhan . Ben ağırını konuşurum diye sustum kalktım pc başından çünkü@Erosus bu yorum dostum.
Bunun cevabını istediğine emin misin ??? Kibar bile yazmış Erhan . Ben ağırını konuşurum diye sustum kalktım pc başından çünkü@Erosus bu yorum dostum.
Ismet senin zorbalığa göz yuman birini gördukten sonra senle 1dk işim olmaz zaten. Sen aç konunu takıl kafana göreBenim konuma yazma gardaşım istemiyorum lütfen guzelce söylüyorum bak yazma
Tmm recebe söylemiş bunu sana ne oluyor bırak adamlar aralarında halletsin bizde yardimci oluyoruz düzeltsinler diye sana ne oluyor yani?avukatmisin nesin sen kimsin yani@Erosus bu yorum dostum.
Bi dakka ismet lütfen kavga etmeden tartışcaz sakinTmm recebe söylemiş bunu sana ne oluyor bırak adamlar aralarında halletsin bizde yardimci oluyoruz düzeltsinler diye sana ne oluyor yani?avukatmisin nesin sen kimsin yani
He işte ben bu yüzden yazdım. Ilk yorumumu iyi okuda anla.Bunun cevabını istediğine emin misin ??? Kibar bile yazmış Erhan . Ben ağırını konuşurum diye sustum kalktım pc başından çünkü
Bak abim, erhana boş bulunup konuşmuş olabilir sen sana yakisani yaptın eyvallah konu özür ise ben özür diliyorum senden yaşca büyüğüm ve bi çocuğum var ben özür diliyorum kusura bakmaBen dusuncemı yazdım erhana gerısı onla benle uzatmayalım beyler hakaret olmadıgı surece saygım sonsuzdur
Aralarinda boylemi hallediliyo? Sigata parasi isterken ozelden yazabiliyoda küfür hakaret edicekken ulu orta herkesin icindemi ediyo? Ko etmeye zerre hakkki yok. Ozelden yazicak konusmuyosada konusmayacak.Tmm recebe söylemiş bunu sana ne oluyor bırak adamlar aralarında halletsin bizde yardimci oluyoruz düzeltsinler diye sana ne oluyor yani?avukatmisin nesin sen kimsin yani
Edebi muaşaratta bi laf vardır '' Yerinde yapılan küfür şiir gibidir '' diye ama ben şiir okumayacağım susuyorum . Çünkü olanı biteni anlatmaya dahi üşeniyorum sana göremedim sende anlayabilecek ışığı hadi iyi geceler.He işte ben bu yüzden yazdım. Ilk yorumumu iyi okuda anla.
Demişimki kişi kendisine zarar verir. Yani receb ayıp etmişse kendisine zarar. Sonrasi erhan az demiş diyosun buda sizin terbiyesiz bir ahlakinizi gosteriyo. Edepli konuşun.
Reıs ben zaten konu uzamasın dıye yazdım sorun yokBak abim, erhana boş bulunup konuşmuş olabilir sen sana yakisani yaptın eyvallah konu özür ise ben özür diliyorum senden yaşca büyüğüm ve bi çocuğum var ben özür diliyorum kusura bakma
Allah peygamber askina gardas la şöyle bi konuşmaları oku gel buraya yaz gözünü sevem bi baksana allah askina konusmalara bombeye yazana kadar bi sorun vatlrmiydi
Sende alttan ateşi veriyon ver yansin hesabıKonunun muhattaplarini alalim.meydana kozlarini paylaşsınlar
Muarrem seni seviyorum ama ortalığı kızıştırıp sigaranı yapıp keyifle izleme zevkini yaşatmıcam biraderim sana öpyürumKonunun muhattaplarini alalim.meydana kozlarini paylaşsınlar
Dostum hala anlamıyosun, sizin konunuz recebin bi yanlışi değilmi evet, e bunu recebe boyle davranarak halledemezsiniz, adama hakaret etmeyin dedim recebin hatasini tastiliyorum demiyorum. Bana karşı bi gıcıklığınız var diye yazdığım dogru seyler zorunuza gidiyor bununda farkindayım ama yavaş yavaş sizde karakter olarak değişirisiniz iyiye dogru umarım.Edebi muaşaratta bi laf vardır '' Yerinde yapılan küfür şiir gibidir '' diye ama ben şiir okumayacağım susuyorum . Çünkü olanı biteni anlatmaya dahi üşeniyorum sana göremedim sende anlayabilecek ışığı hadi iyi geceler.
Cevap dahi verme hakkaten tutamayacağım kendimi .
Muarrem seni seviyorum ama ortalığı kızıştırıp sigaranı yapıp keyifle izleme zevkini yaşatmıcam biraderim sana öpyürum
Şu forum meydaninda dövüşşünler bakalım kim daha güçlü . Ona göre güçlünün tarafına geçicemSende alttan ateşi veriyon ver yansin hesabı
Bi dk soralım recebe hakaret edilmismi? @recebb sana hakaret eden oldumu tek kelime evet veya hayirDostum hala anlamıyosun, sizin konunuz recebin bi yanlışi değilmi evet, e bunu recebe boyle davranarak halledemezsiniz, adama hakaret etmeyin dedim recebin hatasini tastiliyorum demiyorum. Bana karşı bi gıcıklığınız var diye yazdığım dogru seyler zorunuza gidiyor bununda farkindayım ama yavaş yavaş sizde karakter olarak değişirisiniz iyiye dogru umarım.