Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Allah peygamber askina gardas la şöyle bi konuşmaları oku gel buraya yaz gözünü sevem bi baksana allah askina konusmalara bombeye yazana kadar bi sorun vatlrmiydi
Ismet 1 kişinin konusmasi 5 kişiye batmişsa dogru bişey yapmıştir.

Boşuna dogru konuşanı 9 kòyden kovmamışlar dimi?

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Dostum hala anlamıyosun, sizin konunuz recebin bi yanlışi değilmi evet, e bunu recebe boyle davranarak halledemezsiniz, adama hakaret etmeyin dedim recebin hatasini tastiliyorum demiyorum. Bana karşı bi gıcıklığınız var diye yazdığım dogru seyler zorunuza gidiyor bununda farkindayım ama yavaş yavaş sizde karakter olarak değişirisiniz iyiye dogru umarım.
Yaşın kaç kimsin necisin bilmiyorum şu dakkaya kadar sana karşı bi gıcıklığımda yoktu ama ben genel olarak maydanoz bitkisinden haz almıyorum böyle ağzımda damağa yapışıp değişik bi tat bırakıyor her yediğimde tüküresim geliyor . Karakterim böyle napiyim sevemedim bi türlü ak bitkisini

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Salın gitsin ya bilen bilir gerisine gerek yok bu saatten sonra

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Yaşın kaç kimsin necisin bilmiyorum şu dakkaya kadar sana karşı bi gıcıklığımda yoktu ama ben genel olarak maydanoz bitkisinden haz almıyorum böyle ağzımda damağa yapışıp değişik bi tat bırakıyor her yediğimde tüküresim geliyor . Karakterim böyle napiyim sevemedim bi türlü ak bitkisini
Efendi olmaya bak sen geçer o tükürme hastalığın, bi bakmışsın yutkumamazsın mazallah sağlık iste önemli bişey.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Saygı oldugu surece kımseyle derdım yok uzatmayalım

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
20tl icin 5 kişi 1 kişiye dalsın, sizi bilen böyle bilir başkada bilmez.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Heh sende geldin tam oldu yakın sigaraları mevzu başlıyor :D:D:D
foruma 5 kurus faydası olmayan adamlar efe kesildi ona üzülüyorum bastan faydan olacak sonra girip artistlik yapacaksın ben bugun 100 alır ertesi gün 200 veririm neyse bakalım bosver kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...