- 8,357
- 3,196
- 113
@Bombeye73 banadami laf attin ?
Benim sardığim cugara varya hani arasindan en son habbeleri ayiklarsin bosuna patlamasinlar diye, anladın işte sen onu dahada bise dememGene tünedi herif ya
pardon bilemedik broErhannnnnnnnn kendini düzelt çeki düzen ver reis emretti @erhanbey22
Hepimize cephe aldı motorin@Bombeye73 banadami laf attin ?
Hayat nasıl size bukadar yaşaması zor bişeymiş gibi geliyorsa eger benide burdan o sarfedilmesi en gereksiz olan 2 cümlenle ( git burdan) göndericegini sanmanda okadar zor birşey.Gene tünedi herif ya
Bombeyeyi bilen bilir erhan . Adam emretti bize eyvallah deyip yapmak düşer.pardon bilemedik bro
İsmet1991 yaz belki 100 freebet verirEkli dosyayı görüntüle 79659 hazirlamistim bunu
Olm sen kimsin aslanım falan lan bak işi geyiğe vuruyorum sövdürtme kendine hayat benim ak sanane lan hırtttHayat nasıl size bukadar yaşaması zor bişeymiş gibi geliyorsa eger benide burdan o sarfedilmesi en gereksiz olan 2 cümlenle ( git burdan) göndericegini sanmanda okadar zor birşey.
Ezelden 1. Bölümden başla izle sen ordada anlatıyor, arkadan vuran, hainler, kötü kalplıler, tezgahçılar, ekipler yani kötü şeyler yapan herkes ettigini buluyor.
Sen bunları iyi biliyosunda sende o ayaklara yatıyosun helal aslanıma
Buralar hep papara ustaBeyler eco kullanan var mı bir şey sorcam
Erhan sende uyu iş güç yok sende zaten sabah 5 6da uyu akşama dogru kalk,gel forma pinekle temiz receblede arayı iyi tutBİZİ BİLEN BİLER MAHİR KARDEŞ BİLEN BİLİR 5 KİŞİ DEĞİL 35 KİŞİDE OLURDUK millet uyuyor hadi eyvallah
yok papara var genelinde kardeşim . Sabah yazarsan bulursun şu an zannetmemBeyler eco kullanan var mı bir şey sorcam
Ben kullanmıyorum gardas daha doğrusu o ney?Beyler eco kullanan var mı bir şey sorcam
soyle ben kullanıyorum aradaBeyler eco kullanan var mı bir şey sorcam
Aynen ondan bnmkideyok papara var genelinde kardeşim . Sabah yazarsan bulursun şu an zannetmem
bi sn mahir sn hakkında bilgi geldi şimdi punisher diye nickin var mı baska forumda adam soyismine kadar biliyor seni ?Erhan sende uyu iş güç yok sende zaten sabah 5 6da uyu akşama dogru kalk,gel forma pinekle temiz receblede arayı iyi tut