- 71,438
- 43,943
- 113
Biraz reklamcılık marketing bilgin varsa trendyola da ufaktan girebilirsin zaten sen kargocu değil miydin abiAmazondayız Yegen zaten biz
Biraz reklamcılık marketing bilgin varsa trendyola da ufaktan girebilirsin zaten sen kargocu değil miydin abiAmazondayız Yegen zaten biz
Biliyomkargo dagıtımındayım ben yegen
aynen trent amazona gore biraz daha az karlıBiliyom
Öyle ama Bi markalaşırsan akar gider mesela şu trendyolmilla bk gibiydi 1 2 senede parladıaynen trent amazona gore biraz daha az karlı
yegen tasımasını yapanlar herzaman daha ıyı kazanıyorÖyle ama Bi markalaşırsan akar gider mesela şu trendyolmilla bk gibiydi 1 2 senede parladı
Doğrudur abimyegen tasımasını yapanlar herzaman daha ıyı kazanıyor
Bursaya geleyim de bi gezdir kardeşiniyegen tasımasını yapanlar herzaman daha ıyı kazanıyor
senin orada amzon yokmu al bı araba gır kargosunaDoğrudur abim
Yatırıp değerlensin diye beklencek ürün bilmiyorum ama al sat kovalarım dersen iyi para var geçenlerde kuzenlet Gürcistan'a gidip ps5 ıphone aldı geldi 1 ay sonra 3 katına sattı burda bide e ticaret kovalayabilirsin benim trendyol ve hepsiburada şahıs şirketlerim var ben elektronik satmıyorum ama satıp iyi kazananlar var alım gücü çok yüksek toplu alıp kolaylıkla parayı katlarsınyok ooo oyle parayı altına falan koyucagıma boyle degerlendırıyom dıo
Abi pederde vardı araba clio vardı 2014 model kaza yaptı platin var bacağında sattık onu 3 sene önce şuan araba almam imkansızsenin orada amzon yokmu al bı araba gır kargosuna
mantıklıYatırıp değerlensin diye beklencek ürün bilmiyorum ama al sat kovalarım dersen iyi para var geçenlerde kuzenlet Gürcistan'a gidip ps5 ıphone aldı geldi 1 ay sonra 3 katına sattı burda bide e ticaret kovalayabilirsin benim trendyol ve hepsiburada şahıs şirketlerim var ben elektronik satmıyorum ama satıp iyi kazananlar var alım gücü çok yüksek toplu alıp kolaylıkla parayı katlarsın
trentın kargosunda bursa da cok sıkayet var suan amazon tekel olmaya dogru gıdıyor dogru tanıdık olmadan gıremezsın amazondada bolge mudur olmadan goremıyonTrendyolda calisan bir abim var sabah 6 da gidiyor 12-1 işi bitiyor en az 50k bırakıyor diyor ama torpilsiz girmek imkansız şu an trendyola
50 k nın ustundedır ooTrendyolda calisan bir abim var sabah 6 da gidiyor 12-1 işi bitiyor en az 50k bırakıyor diyor ama torpilsiz girmek imkansız şu an trendyola
Uyanık olanlar yerini kaptı erkenden insanda biraz ileri görüşlülük olmalı biz kumarcılarda bu pek yok takılmışız anlık parayaTrendyolda calisan bir abim var sabah 6 da gidiyor 12-1 işi bitiyor en az 50k bırakıyor diyor ama torpilsiz girmek imkansız şu an trendyola
ben sunu gordum ygen bak normalde suan kı asgarı ucretle calısan bıle mırın kırın yapıyor kumar oynamıyan adamUyanık olanlar yerini kaptı erkenden insanda biraz ileri görüşlülük olmalı biz kumarcılarda bu pek yok takılmışız anlık paraya
Dost Suan 100 k para bile kendı paran borcla degil cok seri sekılde 200 k yaparsın cok seri hemdeÇok manyak para akışı var.Şu işte sektörü tanıyıp girdiğinde gerçekten kazandığın paranın haddi hesabı yok.Benimde kafamda çok dönüyor bu iş.Daha önce elektronik değil ama tekstil ürünlerinde e-ticaret yapmıştım güzel paralar kazandığım oldu.Bu sektör güzel bir alan