Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elektronik Hk.

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
ben sunu gordum ygen bak normalde suan kı asgarı ucretle calısan bıle mırın kırın yapıyor kumar oynamıyan adam
kumar oynuyan adamlara bak 18 k 19 k begenmıyor o paraya calısılırmı diyor yani kumarcı adamlar kafa cok degısık :D
İnsanlar hazır para bekliyor da işte öyle bi dünya yok Allaha şükür durumumuz iyi ne kadar para kaybedersem kaybediyim peder bi şekilde yanımda ya da parayı sokaktan bir şekilde buluyoruz ne olduğunu söylemiyim de, ama mesela herifin teki sigarasını alamıyor ay sonunu getiremiyor ama hala 12 k maaşı sevmiyor anlayamıyorum böylelerini

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Herkesin bi ihtisas alanı var.Beyaz eşya bizim neyimize.

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
Dost Suan 100 k para bile kendı paran borcla degil cok seri sekılde 200 k yaparsın cok seri hemde
Aşırı seri şekilde yaparsın 2x’i dost.Ben o zamanlar Tr değilde Avrupa pazarına satıyordum.Baya araştıyordum ürünleri.Örneğin Almanya adına konuşayım elemanlarda tekstil ürünleri gerçekten para ediyor.Bizim burada yüzüne bakmadığımız şeyler orada iyi para ediyor.Porselendir,tupper warelerdir,sabun falan çok iyi kazandırıyor.Burada malzeme stoğunda sorun çıkartmayacak bir toptancı ayarladığında satılan bir üründe sırtın yere gelmez.Vallahi diyorum bu kumar işleri boş işler biz kapılmışız salakça 3-5 kuruşa ki oda cebimizde durmuyor kendimizi harcatıyoruz bet sahiplerini trilyoner ediyoruz.Halbuki şu forumdakilerin zeka seviyesi bu işleri yapanlardan yeminler kat be kat fazla

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Aşırı seri şekilde yaparsın 2x’i dost.Ben o zamanlar Tr değilde Avrupa pazarına satıyordum.Baya araştıyordum ürünleri.Örneğin Almanya adına konuşayım elemanlarda tekstil ürünleri gerçekten para ediyor.Bizim burada yüzüne bakmadığımız şeyler orada iyi para ediyor.Porselendir,tupper warelerdir,sabun falan çok iyi kazandırıyor.Burada malzeme stoğunda sorun çıkartmayacak bir toptancı ayarladığında satılan bir üründe sırtın yere gelmez.Vallahi diyorum bu kumar işleri boş işler biz kapılmışız salakça 3-5 kuruşa ki oda cebimizde durmuyor kendimizi harcatıyoruz bet sahiplerini trilyoner ediyoruz.Halbuki şu forumdakilerin zeka seviyesi bu işleri yapanlardan yeminler kat be kat fazla
Agam sen ne iş yapıyordun

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
O işi mi icra ediyorsun
Valla bir kaç yıl Almanya’da tabiri caizse amelelik yaptım :) Sonra tekrar döndüm burada özel bir firmada kendi mesleğime baktım.Maaş olarak mühendis deyince aklına 70-100K arası maaş alan biri gelmesin.Kendimi geliştirmem gerek benim alan çok geniş şu an için o paraları alabilmem mucize ama belki 4-5 seneye diyelim :)

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
1,186
113
bı kac abi var onlara sorayım bakalım net fiyat verirmisin
Modellerini soyleyeyim istersen sana fiyatina bakarsınız fiyat soylersiniz

Klavye : Gamepower Overlord Blue Switch Rgb 15x
Kulaklık: Rampage 7.1 sound Orbit s 10x
Kulaklık: Rampage Thunder Light 10x
Mouse : Asus Tuf Gaming m3 rgb 20x
Mouse pad de var 20 tane onlarda özel baskılı gaming fito atarim hepsini sen bi sor kral sağ olasın

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Valla bir kaç yıl Almanya’da tabiri caizse amelelik yaptım :) Sonra tekrar döndüm burada özel bir firmada kendi mesleğime baktım.Maaş olarak mühendis deyince aklına 70-100K arası maaş alan biri gelmesin.Kendimi geliştirmem gerek benim alan çok geniş şu an için o paraları alabilmem mucize ama belki 4-5 seneye diyelim :)
Almanya da yaşamak yalnız hissettiriyor diye bi makale okumuştum soğuk bi ülke gibi mi vibe olarak

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,684
47,566
113
Modellerini soyleyeyim istersen sana fiyatina bakarsınız fiyat soylersiniz

Klavye : Gamepower Overlord Blue Switch Rgb 15x
Kulaklık: Rampage 7.1 sound Orbit s 10x
Kulaklık: Rampage Thunder Light 10x
Mouse : Asus Tuf Gaming m3 rgb 20x
Mouse pad de var 20 tane onlarda özel baskılı gaming fito atarim hepsini sen bi sor kral sağ olasın
tamam ozelden yazarım Sana 1,2 gune

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
Almanya da yaşamak yalnız hissettiriyor diye bi makale okumuştum soğuk bi ülke gibi mi vibe olarak
Ya çok lanet bir yer bana göre dost.Ben hiç sevemedim.Çünkü Tr’de doğduk Tr’de yaşadık diye.Orada düzen hep aynı monoton.Sabahtan akşama kadar iş sonra hayat yok.Her yer kapalı.Çıkayım gece bir dostumla çay içeyim desen ne dostun var ne çay içeceğin yer.Allah var ekonomik olarak bura kadar gözünde bir şey kalmıyor fiyatlar falan ucuz ama bekarsan.Evli olanların hepsi çift kişi çalışıyor orada yoksa evinde kiraysa nanay.Biz Türkiye’nin o sıcaklığına alıştığımız için bize gelmez oralar.Sıcaklık derken hava olarak değil.Gurbet dedikleri olay gerçekten doğru oradayken ya yemişim parasını pulunu kalbim oradayken benim burada ne işim var diyordum.Ama herkesin bakış açısı farklı.Benim karı kız ortamım baya iyiydi ondan biraz dayanabiliyordum ama onun dışı bana gitmedi :)

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,438
43,943
113
Ya çok lanet bir yer bana göre dost.Ben hiç sevemedim.Çünkü Tr’de doğduk Tr’de yaşadık diye.Orada düzen hep aynı monoton.Sabahtan akşama kadar iş sonra hayat yok.Her yer kapalı.Çıkayım gece bir dostumla çay içeyim desen ne dostun var ne çay içeceğin yer.Allah var ekonomik olarak bura kadar gözünde bir şey kalmıyor fiyatlar falan ucuz ama bekarsan.Evli olanların hepsi çift kişi çalışıyor orada yoksa evinde kiraysa nanay.Biz Türkiye’nin o sıcaklığına alıştığımız için bize gelmez oralar.Sıcaklık derken hava olarak değil.Gurbet dedikleri olay gerçekten doğru oradayken ya yemişim parasını pulunu kalbim oradayken benim burada ne işim var diyordum.Ama herkesin bakış açısı farklı.Benim karı kız ortamım baya iyiydi ondan biraz dayanabiliyordum ama onun dışı bana gitmedi :)
Sen geri mi geldin Türkiyeye ye

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,696
20,083
113
Polonyaya kaysaydin misafir ederdim seni