Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elimdeki 15 ProMax 'dan Oldum

Beeinvaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,262
999
113
Kral üzülmüyorum zaten sadece arkadaşlarıma böyle birşeyi anlatıp içimi dökmek istemem hakettim de diyemiyorum haketmedim de
pederle kkonuş kankam
senin yaptığında hata onun yaptığıda
aranızı huyunuzu suyunuzu bilemem
Bende zamanında aldım annemin babamın parasını
sonrasında çok kötü üzüldüm be dost
hepsini tıkır tıkır maaş günü ödedim
Gidip bi konuşman gerekir
Buda bizi ilgilendiren bi durumda değil
seninle baban arasında

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,360
1,162
113
Kral üzülmüyorum zaten sadece arkadaşlarıma böyle birşeyi anlatıp içimi dökmek istemem hakettim de diyemiyorum haketmedim de
La telefonu kaybettiğin için kendini sucluyosun anliyorum ,bir de güzel telefon simdi nasıl icin gidiyodur nasıl yaptim boyle bir salaklık diyosunsur.Ama zaten bir hata sonucu olmuş sen devaminda boyle bir sey yaparsan pesine dusersen babanada elalemede daha cok rezil olursun.telefon senden degerli degil bigun dede bir kaldirir sana asasını yine alırsın telefon takma kafana.Neler kaybetmedik burada senden beter durumda olan bi ton insan vardır.telefonu geç ,evini,eşini,ailesini,kariyerini meslegini kaybedenler var hatta bizzat zekasini kaybedenler bile var kumardan dolayi.ben yine kazanırım yaparım.kendimi toparlarım diye dusun va daha da batmamak icin bonuslarla devam et kimseden bir sey alma.

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,581
3,074
113
Babanı dava et jaua bu devirde kendinden başkası yalan

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,745
13,800
113
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Konudaki tek lavuk sensin aw

lebronjamess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
67
28
Telefonu satarlar kimlik fotokopisine kendi rizamla sattım diye yazıp imza atıyorsun babanj alırlar sende babayı alırsın

metertutak

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
28
12
3
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Sen ya uyduruyorsun yada şizofrensin kusura bakma şimdi açıklıyorum diğer arkadaşlarda bana bence hak verecek .kardeşim önce telefonu 100 bine alıyorsun sonra 5 bin babandan para alıp 10 bin yapıp beşini geri babana vermiyorsun hepsini yiyorsun sonra baban ödemeyi niye yapmadın diyip kızıyor ve 100 bine aldığın telefonu baban elinden zorla alıyor 50 bine satıyor ve 5 bini ödemediğin paraya veriyor geri kalanida bağış yapıyor yav komedi vallahi hayal ürünü gibi baban parayı alıp bağış neden yapsın neyse ya çok komik

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,745
13,800
113
Sen ya uyduruyorsun yada şizofrensin kusura bakma şimdi açıklıyorum diğer arkadaşlarda bana bence hak verecek .kardeşim önce telefonu 100 bine alıyorsun sonra 5 bin babandan para alıp 10 bin yapıp beşini geri babana vermiyorsun hepsini yiyorsun sonra baban ödemeyi niye yapmadın diyip kızıyor ve 100 bine aldığın telefonu baban elinden zorla alıyor 50 bine satıyor ve 5 bini ödemediğin paraya veriyor geri kalanida bağış yapıyor yav komedi vallahi hayal ürünü gibi baban parayı alıp bağış neden yapsın neyse ya çok komik
Kardesim yanlisin var babasi 50 ye satmis 2.10 orana basmis gelirse 5 lirami alirim 100 lirasini veririm demis kupon yatinca bagis yaptim demis

ZEİR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,668
2,599
113
Babanı ihbar et alsınlar evden, don atlet taşırsın sende haftada bir kere kafan dağılır

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,395
10,246
113
Bak haydan gelen huya gider demişsin. Yolun başındasın bırakmanı tavsiye ederim . Sonrası daha çok b*ka sarıyor.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,357
3,967
113
Kanka 20yim de peder biraz dişli 😁
20'sindesin yani henüz askerlik bile yapmadın saçma sapan işlerle uğraşma bak ben 31 oldum senin yaşındayken yemediğim bok kalmadı şimdi bakıyorum ne yapmışım saçma sapan deyip gülüyorum kendime sende öyle olacaksın en başından şunu kes biri para verince sana güvenip onu sakın iddaaya basarım da 2 kat 3 kat eder geri kalanını veririm diye düşünme sakın çok kez yaptım zamanında çokta rezil oldum ne telefonlar gitti benim aklını başına al saçma işler yapma

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
421
173
43
Aptal herif iyi olmuş 10 k olmuş bide mk

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,208
2,245
113
Senin baban olacak 'lavuk' baştan seni koparmış suçlu yani. 20 yaşında veletin tüm parasına çökmenin cezası olarak bence şikayet et

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
186
43
Emanet paraya hıyanet etmişsin az bile sana

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,332
1,631
113
Abi sen kafayı mi yedin ya babandan mi şikayetçi olacaksin iş ortaya çıkınca nolacak sacmalama yat uyu kafani topla allah için ya

victor11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
399
284
63
play console hesabın varsa 10k cash alırım hocam işin görülsün