Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Elimdeki 15 ProMax 'dan Oldum

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,469
1,233
113
Telefonu elimden alıp satacağını düşünmedim haliyle kaldırır bı köşeye yalvartir sandım 1 2 ay ama geldi gözümün önünde parayı bağışladı
Babana söyle ihtiyacı olan bir abim var ,bi dahaki eşşekliğimde yine bir şeyimi satarsan ona bağışla de.ne de olsa sen yine durmazsın para yabancıya gitmesin.Satacak bir seyin kalmadiysa babanın emanetiyle bj oynama .babanın sakası yok belli ki

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
746
93
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Kumarda alacağın en büyük ders aile parası başkasının parasıyla borç parayla oynamamak oynadığın zaman hayatında kötü bir iz bırakıyor

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,449
7,980
113
Oysa bilmiyor ki oğlu kumar oynamak için sonraki aşamada babasını polise paketletmeyi göze almış...😀
Kumar yüzünden hapse düşeni gördüm de babasını düşüreni hiç görmemiştim

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,525
1,146
113
Kanka komedi gibi konu açmışsın
zamanında bende çok insanı kırdım
çok insandan para aldım habersiz
ama hepsini ödedim
Ama bu konu garip kankam ne diyim
yapacak bişi yok en iyisi s.etmek
özel orana devam et

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
625
244
43
Beyler ben öyle etliye sütlüye karışmadan özel oran kovalaya kovalaya 100k yaptım telefon aldım direkt 0 borç 0stress ama peder bana bi yerin ödemesi için 5k verdi ben de 0olunca ilk iş o parayı siteye atıp 2 pot 2.5 kdan bj oynadım para 10k oldu doyumsuzluk işte onu yedim gidip pederden 0k kaldı deliriyo tabi peder neden ödemedin etmedin diye kavga ettik gitti telefonu sattı elimden alıp 50k gibi komik rakama haydan gelen huya gider diyo parayı gitti bağışladı cebimde 5parasiz kaldım özel bile kovalayasim gelmiyor bu telefonu gidip izinsiz satış diyerek elinden alabilir miyim lavugun kutu fatura benim üstüme rizam olan hiç bişey yok
Telefonu alanmi lavuk olmuş oluyor orasını anlamadim

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,449
7,980
113
Telefonu elimden alıp satacağını düşünmedim haliyle kaldırır bı köşeye yalvartir sandım 1 2 ay ama geldi gözümün önünde parayı bağışladı
Baban sana su mesaji vermek istemiş: s....yim parasini kumar oynama ne yaparsan yap.
Dostum sıkıntının büyüğü sende babanda arama. Bu konuda babanı elestirecegine ilk kendi davranışlarına bak.

yasssuoooo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
37
18
Kanka komedi gibi konu açmışsın
zamanında bende çok insanı kırdım
çok insandan para aldım habersiz
ama hepsini ödedim
Ama bu konu garip kankam ne diyim
yapacak bişi yok en iyisi s.etmek
özel orana devam et
Kral üzülmüyorum zaten sadece arkadaşlarıma böyle birşeyi anlatıp içimi dökmek istemem hakettim de diyemiyorum haketmedim de