- 1,813
- 525
- 113
Hangi yöntem ile çekim verdin 3 tür iptal ediyor kankamBanada ödeme yaptı aga n
Ödeme yapiyor site
Hangi yöntem ile çekim verdin 3 tür iptal ediyor kankamBanada ödeme yaptı aga n
Ödeme yapiyor site
Site ödemiyor 13 kere iptal verdi banaÇekim yapıyorum iptal ediyolar hangi yöntem ile çekim yaptınız
Amk evlatlarıUlan gevşek oğlu gevşek sizin gibiler böyle yaparak ne zevk alıyor bilmiyorum. Ama yaptığınız yanlış. Burada milletin umutlarını kırmaya vaktini çalmaya hakkınız yok. Sahtekârlar
Dolandırıcı orospu çocuğuBanada ödeme yaptı aga n
Ödeme yapiyor site
Canlıdayım sıra 7Site ödemiyor 13 kere iptal verdi bana
Bu essek kim herkese saldiryor? Admin kimse şunun tasmasını bağlasin bir yereUlan yalancı serefsiz ödeme falan yok sitede
Canlı yazmıyor yazsada 20 dakkada bı yazıyor ondada tekrar talep verin diyo başka bişi yok dolandırıcı işte bunlarCanlıdayım sıra 7
Yalancı adiler ödeme falan yok milleti dolandırmayinOlm mal mısın ödeme geldiğinin kanıtıni atıyorum sen ne diyorsun kafa yapin çok tehlikeli senin
Canlı kapalı aga nasıl sıradasınızCanlıdayım sıra 7
Bi saniye kardeşim canlıdayım bi bakalım ne diyor ona göre
Beyler site adamı bu bilginiz olsun dikkat edin isterse sakın telegram falan vermeyin tehlikeli!!!!Bu essek kim herkese saldiryor? Admin kimse şunun tasmasını bağlasin bir yere
Al buda başka kafa olum sitede canlı destek yok. Hangi canlıdasınCanlıdayım sıra 7
Üye olduk eklenmedi bonus falan
[/QUO
Kardeşim sen asalak mısın ekran görüntüsü attım mal mısın numaramı yapıyorsunAl buda başka kafa olum sitede canlı destek yok. Hangi canlıdasın
Dostum büyük ihtimalle doğum tarihin yanlış çünkü benim ki öyle çekimler iptal olunca kişisel bilgilere girdim yanlış bir tarih yazıyor değiştirme de yapamıyorum ama eminim.uye olurken doğru girmiştim bir bak istersenCanlıdayım sıra 7
Bunu paylasann annesini sikeltmek lazım basma birsey yokCanlı kapalı aga nasıl sıradasınız
Yav bi siktirip gider misin arkadaşım ödeme yapıyor site bana bile yaptı sen çekemiyorsun diye site elemanı diyemezsin milletin anasına bacısına küfür ederek
Yok kontrol ettim doğruDostum büyük ihtimalle doğum tarihin yanlış çünkü benim ki öyle çekimler iptal olunca kişisel bilgilere girdim yanlış bir tarih yazıyor değiştirme de yapamıyorum ama eminim.uye olurken doğru girmiştim bir bak istersen