- 108
- 33
- 28
Yalancıyı dilenci dürtsün mü?2 dakika da ödedi
Yalancıyı dilenci dürtsün mü?2 dakika da ödedi
Site adamı bunlar bu site dolandırıcı ödeme yokCekim 9 dakika da havale ile geldi arkadaşlar . Konuyu açan dostuma tesekkurler.
Harbimi diyon yaa vallahi tadım kaçtıYok knka 1,5 saat oldu benim ekleme yok
Banada eklemediler ama birçok kişi ödediğini söylüyorArkadaşlar bu konuyu kapatın
Canlı destek yok
Sitede lisans yok
Bonus eklemesi yok
Ödeme yok!
Ne komiksin la gece gece hepimiz sana kumpas kurduk bütün site elemanları toplandık burda sana tuzak mi kurduğumuzu düşünüyorsunSite adamı bunlar bu site dolandırıcı ödeme yok
Terbiyeli ol ödediYalancıyı dilenci dürtsün mü?
Ödemedi diyorum amk kimseye ödemiyor 3-5 köpek gelmiş laf yaponzNe komiksin la gece gece hepimiz sana kumpas kurduk bütün site elemanları toplandık burda sana tuzak mi kurduğumuzu düşünüyorsun
Bak bugüne kadar üslubumu hiç bozmadım ama kendine ağır konuşturma 3 kuruş için senin anan bacın yok mu hayvan herif o nasıl lafBu işte parmağı olan bütün sahtekarların anasını karısnı sikim orospu evlatları sizi
Olm mal mısın ödeme geldiğinin kanıtıni atıyorum sen ne diyorsun kafa yapin çok tehlikeli senin@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q
Bu sahtekârlara itibar etmeyin bonus veya ödeme filan yok zaten sitede aşağı indiğinizde görebilirsiniz. Herhangi bir lisans yok eğer böyle sitelere inanıyorsanız. Elimde köprü var sahibinden az kullanılmış.
DagıBenim çekim 10 kez iptal oldu sebebi de doğum tarihi yanlış nasıl oldu anlamadım çeken çok kişi var siteye dolandırıcı diyemeyiz bonus eklenmeyenler de burada ne diye küfrediyor anlamıyorum sanki biz mi ekliyoruz 3 5 lira için yapmayın beyler eklenirse eklenir olmazsa yapacak bir şey yok ben 400 çekim veriyorum iptal oluyor sağlık olsun sonuçta yatirdigim.bir miktar yok slotta eğlendim vakit geçirdim oldu bitti
dayı şunlara pirim. Vermeyeyin 200 300 tl sinde değil kimse yapılan kolpalıkta zaten millet o paraları 10 dk kazanıp kaybediyor işin içine kaşarlık girdimi bozuyor hepsinin anasını sikiym kolpadan üç beş görüntü atıyorlar buraya sonra milleti nallıyorlarBenim çekim 10 kez iptal oldu sebebi de doğum tarihi yanlış nasıl oldu anlamadım çeken çok kişi var siteye dolandırıcı diyemeyiz bonus eklenmeyenler de burada ne diye küfrediyor anlamıyorum sanki biz mi ekliyoruz 3 5 lira için yapmayın beyler eklenirse eklenir olmazsa yapacak bir şey yok ben 400 çekim veriyorum iptal oluyor sağlık olsun sonuçta yatirdigim.bir miktar yok slotta eğlendim vakit geçirdim oldu bitti
Site adamı top gavat anasını siktmgOlm mal mısın ödeme geldiğinin kanıtıni atıyorum sen ne diyorsun kafa yapin çok tehlikeli senin
Banada ödeme yaptı aga n@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q
Bu sahtekârlara itibar etmeyin bonus veya ödeme filan yok zaten sitede aşağı indiğinizde görebilirsiniz. Herhangi bir lisans yok eğer böyle sitelere inanıyorsanız. Elimde köprü var sahibinden az kullanılmış.
Ödeme yapiyor site@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q