Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elizabet 500 FreeSpin Deneme Bonusu

hoseguardian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
33
28
Arkadaşlar bu konuyu kapatın
Canlı destek yok
Sitede lisans yok
Bonus eklemesi yok
Ödeme yok!

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,163
584
113
Sitenin isminde hayır yok zaten buraya yatırım yapaninda kafasini zkim

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,228
1,325
113
Benim çekim 10 kez iptal oldu sebebi de doğum tarihi yanlış nasıl oldu anlamadım çeken çok kişi var siteye dolandırıcı diyemeyiz bonus eklenmeyenler de burada ne diye küfrediyor anlamıyorum sanki biz mi ekliyoruz 3 5 lira için yapmayın beyler eklenirse eklenir olmazsa yapacak bir şey yok ben 400 çekim veriyorum iptal oluyor sağlık olsun sonuçta yatirdigim.bir miktar yok slotta eğlendim vakit geçirdim oldu bitti

Denizao

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,163
584
113
Beyler site sahte uye topluyorlar dikkat kesin bilgi ödeme geldi diyenler yalan söylüyor

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
220
43
@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q
Bu sahtekârlara itibar etmeyin bonus veya ödeme filan yok zaten sitede aşağı indiğinizde görebilirsiniz. Herhangi bir lisans yok eğer böyle sitelere inanıyorsanız. Elimde köprü var sahibinden az kullanılmış.
Olm mal mısın ödeme geldiğinin kanıtıni atıyorum sen ne diyorsun kafa yapin çok tehlikeli senin :)

Ekli dosyalar

Burak0841

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
37
6
8
Benim çekim 10 kez iptal oldu sebebi de doğum tarihi yanlış nasıl oldu anlamadım çeken çok kişi var siteye dolandırıcı diyemeyiz bonus eklenmeyenler de burada ne diye küfrediyor anlamıyorum sanki biz mi ekliyoruz 3 5 lira için yapmayın beyler eklenirse eklenir olmazsa yapacak bir şey yok ben 400 çekim veriyorum iptal oluyor sağlık olsun sonuçta yatirdigim.bir miktar yok slotta eğlendim vakit geçirdim oldu bitti
Dagı
dayı şunlara pirim. Vermeyeyin 200 300 tl sinde değil kimse yapılan kolpalıkta zaten millet o paraları 10 dk kazanıp kaybediyor işin içine kaşarlık girdimi bozuyor hepsinin anasını sikiym kolpadan üç beş görüntü atıyorlar buraya sonra milleti nallıyorlar

hakosan

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
20
3
@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q
Bu sahtekârlara itibar etmeyin bonus veya ödeme filan yok zaten sitede aşağı indiğinizde görebilirsiniz. Herhangi bir lisans yok eğer böyle sitelere inanıyorsanız. Elimde köprü var sahibinden az kullanılmış.
Banada ödeme yaptı aga n
@Talihli07
@tahir1603
@kadircan22q
Ödeme yapiyor site

Ekli dosyalar