Tebrikler kanka sen nerden çektin benimki hala gelmedi senden önce çektimÇekim geldi arkadaşlar 5 dakika bile sürmedi valla paylaşan arkadaşa çok tşkler nasıl iyi geldi bu anlatamam
250 TL havale ile verildi gelirde yazarim yeni verdimÜye olalı 15 dkka oldu Eklenmedi bir şey uyenolurken seçtim canlıya bağlanan varsa sorarsa yazsın bi zahmet bittiyse boşuna zaman kaybetmeyelim küfrü basalım geçelim
Ben bonus eklenmesinden bahsediyorum genede tesekkurler250 TL havale ile verildi gelirde yazarim yeni verdim
Havaıe de hesap no kısmına ibanı mı yazdın kanka250 TL havale ile verildi gelirde yazarim yeni verdim
Onuda ben soyluyum knk pek farketmez ama illaki yazacaksa ıban no şunun son 7 7 hanesi ni yazHavaıe de hesap no kısmına ibanı mı yazdın kanka
Benim 20 dkka oldu yokbonus eklenmiyor 10 dk oldu yok
Hepsinden önce ben talimat verdim havale yaptım iptal ettim payfixe döndürdüm hala bekliyorum anlamadımOnuda ben soyluyum knk pek farketmez ama illaki yazacaksa ıban no şunun son 7 7 hanesi ni yaz
Kanka sabırla bekle benim 25 30 dkka da otomatik eklendi şimdi ekleniyor kalmamış bonusbonus eklenmiyor 10 dk oldu yok
arkadaşlar slotları sahte ama kaliteli yapmışlar deneme bonusu oynanır ama yatırım yapılmaz tavsiyemdir
Bunlar uyudu galiba bonus yok diyor herkes canlı desteği kapattılar benim çekim de işlem sırasında kaldıDeneme bonus yok 1 saat oldu canlı destekte yok ilginç bir site