Bonusu nasıl aldınız üye olduk talep yok canli da kapalı promosyonlar da gozukuyorKnk ben çevirdim 310 TL verdi 300 Luk alım yatim direk 2000 verdi çekimi bekliyorum bakalım ödicek mi
Bonusu nasıl aldınız üye olduk talep yok canli da kapalı promosyonlar da gozukuyorKnk ben çevirdim 310 TL verdi 300 Luk alım yatim direk 2000 verdi çekimi bekliyorum bakalım ödicek mi
2 dakikada geldi havale ileCekım verdik bakalım gelcek mi
Benim doğum tarihi yanlış olmuş anlamadım kişisel bilgiler den bı kontrol et sanırım o yüzden iptal ediliyor güncelleme de olmuyorBenimki
Benim de iptal ediyorlar 4.çekimimi iptal ettiler
İbanı boşluk bırakarak yazmayın IBAN arasında boşluk kalmasın öyle kabul ediyorBen 10 defa verdim çekim payco havale papara sürekli iptal oldu anlamadim
Bize daha bonus eklenmediİbanı boşluk bırakarak yazmayın IBAN arasında boşluk kalmasın öyle kabul ediyor
Çekim geldi arkadaşlar 5 dakika bile sürmedi valla paylaşan arkadaşa çok tşkler nasıl iyi geldi bu anlatamam
Çekimler ya iptal olcak ya da böyle bekleyecek canlı destek kapanmış ödeme falan yapmazlar bence
Yav 100lerce kişi çekim yaptı ödendi bekle biraz amk malı işin neAmk evlatları boşuna üye yapıyorsunuz bizi amk couklaro sizi