- 1,160
- 807
- 113
ya beyler bosverin btcyu paribuyu yatirim bonusu yok mj
daha yeni konusu açıldı binance türk hesabının çekim yaptığı siteden gelen miktarın içerideyken kapanması ile ilgili konu, çok yakın geçen hafta açıldıDostum bana Birtane göster buraya çekip sıkıntı yaşayan kanun manun sıkıntı çıkmamış kimsede
Peki halen acaba yolo.com dan mı aktarılıyor paralar bu patladiysa degistirmislerdir bisey yapmışlardır mutlaka çünkü gelen cezalar hep önceden yapılan işlemler bazıların seneler oncedaha yeni konusu açıldı binance türk hesabının çekim yaptığı siteden gelen miktarın içerideyken kapanması ile ilgili konu, çok yakın geçen hafta açıldı
La ne salicamm amk12 ye 4k nasıl ödüyorsun sallama %25 i indirimli olur o da 9k
Vergi dairesinde odedim ceza gelicek dedi banka hesaplarin papara yuzunde dedi tek banka kullaniyorsun dedi ama itiraz et kucuk miktar odersin dedi amk hepiniz bir bok bildiginiz yok saliyorsunuz ne dedim usulsüzlük karakola gitmedim ifade vermedim beyin olmasi lazim anlamaniz icinKanka seninki dolandırıcı herhalde 12k ceza 4kya nasil düşüyor 😂 usulsüzlük cezası diye bir şey yok ayrıca. Sana iban verdiler oraya mi attın parayi 😂😂😂
sadece payixi uygulaması çıkardı sportsbet kriptoda 2 aşama gibi birşey senin adresini gizlediği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorumPeki halen acaba yolo.com dan mı aktarılıyor paralar bu patladiysa degistirmislerdir bisey yapmışlardır mutlaka çünkü gelen cezalar hep önceden yapılan işlemler bazıların seneler once
Geçmiş olsun kardeşimBu gün siber suçlardan aradılar ifadeye çağırdılar
2021 de sporstbet 74 ustd çekmistim onu sordular inkar ettim adam sıkıntı yok dedi
Ceza yermiyim
2 aşama derken ben çekerken de reddedildi mail atın çekimi onaylayın falan dedi öyle çekebildimsadece payixi uygulaması çıkardı sportsbet kriptoda 2 aşama gibi birşey senin adresini gizlediği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum
Adam karakola gidip ifade vermiş sen hala dikkat et fake olmasın diyorsunFake olmasin dikkat et
Eywalla bro saglGeçmiş olsun kardeşim
İlk mesaj atan benim henüz ifade verdiğini yazmamıştı, başıma fake arama geldiği için uyarmak istedim.Adam karakola gidip ifade vermiş sen hala dikkat et fake olmasın diyorsun
Msjda düzenleme yok ilk msji aynen o şekil yazmış sende ona cvp vermişsin.bende sana soru sordum adam karakola gidip ifade vermiş neresi fake olabilir onu soruyorum nesinden rahatsız oldunİlk mesaj atan benim henüz ifade verdiğini yazmamıştı, başıma fake arama geldiği için uyarmak istedim.
Ayrıca arkadaş gayet medeni yanıt vermiş bana iyi niyetime istinaden, sana ne oluyor?
Kardeşim akşam akşam yürü git , sana laf etmemişim muhattap olma benle , hayret birşey yaMsjda düzenleme yok ilk msji aynen o şekil yazmış sende ona cvp vermişsin.bende sana soru sordum adam karakola gidip ifade vermiş neresi fake olabilir onu soruyorum nesinden rahatsız oldun
Yediğin seneye bağlıLan internetten bakıyorum 5 ila 20 bin yazıyor
Genel olarak ta 6.425 TL millet burda 30
50 fallan diyor
Sportsbet in altyapısıbeyler bu yolo.com nedir benim bilgim yok cahil kaldım