Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Emniyet Siber Suçlardan Aradılar

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
807
113
ya beyler bosverin btcyu paribuyu yatirim bonusu yok mj

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,188
2,342
113
Dostum bana Birtane göster buraya çekip sıkıntı yaşayan kanun manun sıkıntı çıkmamış kimsede
daha yeni konusu açıldı binance türk hesabının çekim yaptığı siteden gelen miktarın içerideyken kapanması ile ilgili konu, çok yakın geçen hafta açıldı

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
974
484
63
daha yeni konusu açıldı binance türk hesabının çekim yaptığı siteden gelen miktarın içerideyken kapanması ile ilgili konu, çok yakın geçen hafta açıldı
Peki halen acaba yolo.com dan mı aktarılıyor paralar bu patladiysa degistirmislerdir bisey yapmışlardır mutlaka çünkü gelen cezalar hep önceden yapılan işlemler bazıların seneler once

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,804
5,119
113
Kanka seninki dolandırıcı herhalde 12k ceza 4kya nasil düşüyor 😂 usulsüzlük cezası diye bir şey yok ayrıca. Sana iban verdiler oraya mi attın parayi 😂😂😂
Vergi dairesinde odedim ceza gelicek dedi banka hesaplarin papara yuzunde dedi tek banka kullaniyorsun dedi ama itiraz et kucuk miktar odersin dedi amk hepiniz bir bok bildiginiz yok saliyorsunuz ne dedim usulsüzlük karakola gitmedim ifade vermedim beyin olmasi lazim anlamaniz icin

Steph30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,876
1,007
113
Beyler konu çok uzamış böyle bir durumda arkadaş ceza yer mi? yerse tahmini ne kadar yer kısaca yazarsanız hem adam rahatlar hemde biz neyle karşılacağımızı tahmin ederiz az çok

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,188
2,342
113
Peki halen acaba yolo.com dan mı aktarılıyor paralar bu patladiysa degistirmislerdir bisey yapmışlardır mutlaka çünkü gelen cezalar hep önceden yapılan işlemler bazıların seneler once
sadece payixi uygulaması çıkardı sportsbet kriptoda 2 aşama gibi birşey senin adresini gizlediği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
974
484
63
sadece payixi uygulaması çıkardı sportsbet kriptoda 2 aşama gibi birşey senin adresini gizlediği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum
2 aşama derken ben çekerken de reddedildi mail atın çekimi onaylayın falan dedi öyle çekebildim

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
868
113
Sırayla arkadaşa gelmiş sıra hep birlikte illa gidecez sıra gelmedi daha bize buna sukur

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,203
113
Aynı sebeple aynı site ve paribu tarih de aynı 2021 kasim geçen hafta benide ifadeye çağırdılar mecbur gittim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,280
50,711
113
İlk mesaj atan benim henüz ifade verdiğini yazmamıştı, başıma fake arama geldiği için uyarmak istedim.

Ayrıca arkadaş gayet medeni yanıt vermiş bana iyi niyetime istinaden, sana ne oluyor?
Msjda düzenleme yok ilk msji aynen o şekil yazmış sende ona cvp vermişsin.bende sana soru sordum adam karakola gidip ifade vermiş neresi fake olabilir onu soruyorum nesinden rahatsız oldun

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
698
499
63
Msjda düzenleme yok ilk msji aynen o şekil yazmış sende ona cvp vermişsin.bende sana soru sordum adam karakola gidip ifade vermiş neresi fake olabilir onu soruyorum nesinden rahatsız oldun
Kardeşim akşam akşam yürü git , sana laf etmemişim muhattap olma benle , hayret birşey ya

twalcottt14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
17
18
Lan internetten bakıyorum 5 ila 20 bin yazıyor
Genel olarak ta 6.425 TL millet burda 30
50 fallan diyor