- 8,346
- 4,883
- 113
Iyı eğlenceler reıs mutlu yaşlara hep beraber aılenleArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Iyı eğlenceler reıs mutlu yaşlara hep beraber aılenleArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Kutlu olsun dostum ömrü sağlıklı olsunArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Geelong kadinlar üst gir kankaHazır maç devre arasında iken konuyu işgal etmeden @Valenciennes @butragueno kankalar birer maç verin
Kendinle mi karistirdin puahahhaButra versin maç ilk adımdan yatmalı @butragueno pyhahah panayi deviren adam 🤣
EmbiiiidIyı eğlenceler reıs mutlu yaşlara hep beraber aılenle
Efes mi kazandı ergin mı verdi anlamadım da olan senin kupona oldu akKendinle mi karistirdin puahahha
Nere kayboldu bu adam yav yeter be mutlu yillari olsun dostArkadaslar kizimin dogum gunu onu cafeye vs goturecem kupon gelirse nere kayboldu bu adam demeyin rollling devam yani
Yok ben zaten yatsin diye aldim asil bir 5 li nba yaptim hepsi geldi 1 i haric embiid 30 atar adam mac ortasinda sakatlandi sezonu kapattiEfes mi kazandı ergin mı verdi anlamadım da olan senin kupona oldu ak
Yorum Yok adamın kariyeri pic olmuşYok ben zaten yatsin diye aldim asil bir 5 li nba yaptim hepsi geldi 1 i haric embiid 30 atar adam mac ortasinda sakatlandi sezonu kapatti
Hadi bol sans dost