olur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k@Emrah87 liste alalım mı dost zaten son adım takipleyenleri not alalım istersen
5-0 maç bitti gördümolur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k
Dost şimdi takipleyenelerden sen seç 5-6 kişi çekiliş olursa burdakilere haksızlık olur benceolur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k
Önce wonlayalim daolur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k
cekilis herkes degil en azindan 5 msj atanlardan olsunDost şimdi takipleyenelerden sen seç 5-6 kişi çekiliş olursa burdakilere haksızlık olur bence
Enaz 3-5 mesaj sayısı koy bence etkinliklere kişi sayısı çok olursa çekilir yapar bolerizolur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k
@Muroo1988 dost var listeyi çıkarır herhalde sıkı takipleyenlerden 5-6 kişi neyse ona göre bölünür dost çekiliş olursa takipleyenlere ayıp olurolur baskanda liste kabariksa daimon cekilis yapsin 1K anca cikar benden ilk rollingde zarar yazdi k
@Gannicus dost enaz beş mesajı olanların listesi müsait değilsen ben cikarayimcekilis herkes degil en azindan 5 msj atanlardan olsun
Malesef ona yanasmiyorlar. Sen kendin arka planda yapıp dm.atacaksan başka tabicekilis herkes degil en azindan 5 msj atanlardan olsun
Bu sekilde hazirlayabilirsen hazirla baskanEnaz 3-5 mesaj sayısı koy bence etkinliklere kişi sayısı çok olursa çekilir yapar boleriz
h@Muroo1988 dost var listeyi çıkarır herhalde sıkı takipleyenlerden 5-6 kişi neyse ona göre bölünür dost çekiliş olursa takipleyenlere ayıp olur
3 4 kısıyızEnaz 3-5 mesaj sayısı koy bence etkinliklere kişi sayısı çok olursa çekilir yapar boleriz
Listeyi yapıyorum o zamanBu sekilde hazirlayabilirsen hazirla baskan
5-6 kişi varsa takip edenler bolunsun dost çekilişe gerek yok benceh
Takip edenlerr Cekilismi yok
1 msj atıp gidenleri De almayin dost takip edenleri alın bilelim kaç kişiListeyi yapıyorum o zaman