- 10,203
- 4,344
- 113
5-6 kişi var zaten ilk kupondan beri5-6 kişi varsa takip edenler bolunsun dost çekilişe gerek yok bence
5-6 kişi var zaten ilk kupondan beri5-6 kişi varsa takip edenler bolunsun dost çekilişe gerek yok bence
Tmm hocam nasil derseniz listeyi ince eleyin iki msj atip kacanlari ekleme5-6 kişi varsa takip edenler bolunsun dost çekilişe gerek yok bence
Bencede kaç kisiysek boluselim benceListeyi yapıyorum o zaman
listeyi sağlam yapar arkadaş merak etmeyinListeyi yapıyorum o zaman
kişi başı 50 tl düşer hahahaBencede kaç kisiysek boluselim bence
1k 10 kişiye bolunse 100 düşer bencekişi başı 50 tl düşer hahaha
benden ondan cok olmasin istiyorum 50 lira ne ben dagitmaya utanirim en azindan bi 200 olsun olmadi ustunu tamamlarimkişi başı 50 tl düşer hahaha
aynen öylebenden ondan cok olmasin istiyorum 50 lira ne ben dagitmaya utanirim en azindan bi 200 olsun olmadi ustunu tamamlarim
reis arkadaş şimdi hazırlıyor liste 5-6 kişi çıkarır sen ayarlarsın gelirse kuponDaha dun aksam isitime engelli genc kiz anahtarlik satiyodu 50 liraya ona bile 500 verdim 50 komik olur yani
saglik olsun yeterki para gelir geriReisler Ben giriyormuyum listeye bilmiyorum da beni eklemeyin, sansina guvenenlere gitsin tutarlar, bugun benim sansim Yok 15 k kaybettim amk
Dost takip eden en baba 5-6 kisi var naptınız 10-20 kişi hep msj atip giden 😁😁kişi başı 50 tl düşer hahaha
arkadaş herkese bölüşsün dedi ondan dedim 😂Dost takip eden en baba 5-6 kisi var naptınız 10-20 kişi hep msj atip giden 😁😁
Kesene bereketDaha dun aksam isitime engelli genc kiz anahtarlik satiyodu 50 liraya ona bile 500 verdim 50 komik olur yani
şu video geldi aklıma müsait oldugunda izleDaha dun aksam isitime engelli genc kiz anahtarlik satiyodu 50 liraya ona bile 500 verdim 50 komik olur yani
Valla biz dünkü rollerden beri takipteyiz yeni gelmedik geri geldik 🤣Dost takip eden en baba 5-6 kisi var naptınız 10-20 kişi hep msj atip giden 😁😁
Zimba Gibiyim tesekkurler dostlar 😂saglik olsun yeterki para gelir geri