- 35,199
- 15,564
- 113
Sen dalga mı geçiyorsun baştan beri takip ettim beni niye yazmıyorsun@Emrah87 listenin son hali itirazı olanı birdaha sayarım hak gecmesin
Sen dalga mı geçiyorsun baştan beri takip ettim beni niye yazmıyorsun@Emrah87 listenin son hali itirazı olanı birdaha sayarım hak gecmesin
Bunada bol bol şanslarrolling takipcilerine ozel sadece listedeki arkadaslar icin sadece
almanya ligi gol olsun yağsın o zamanLeverkusen 2.5 ust
Leipzig 2.5 ust
Frankfurt 2.5 ust
B.Munih 3.5 ust kombinesi gelirsede rollinge ilave 3K dagitim arkadaslar
Yazdım seniSen dalga mı geçiyorsun baştan beri takip ettim beni niye yazmıyorsun
Vallahi baştan beri takipteyim yemin ediyorum orada ismimi görmeyince 😄Yazdım seni
Bol şanslar dostrolling takipcilerine ozel sadece listedeki arkadaslar icin sadece
Dostum seni yazzdim etikletledin bildirim gelmişti düzenlerken mesajı karışmış olabilir bidirimlere bakarmisinnSen dalga mı geçiyorsun baştan beri takip ettim beni niye yazmıyorsun
Sende varsın ekler yaVallahi baştan beri takipteyim yemin ediyorum orada ismimi görmeyince 😄
Dostum zaten kontrol et dedinde tekrar başa dönüp sana bakarım sakin@Emrah87 baştan beri takipteyiz Bu listede niye yokum ben