- 15,925
- 5,456
- 113
Nerdesinn gol gel gayrı 🔥🔥🔥
Yok la bende guvenmiyorum ama bu maç cevap maçı 4-5 0 gibi bir skor bekliyorumbir fenerli olarak kesinlikle fenerbahceme guvenip oynamazdim
kral en temizi bence 3.5 ustAga 500 liram olsa basacagim yeminle Fenerbahçe güven vermek zorunda kadro iyi bence olacak
Denenebilir dostumAga 500 liram olsa basacagim yeminle Fenerbahçe güven vermek zorunda kadro iyi bence olacak
Oran için dedim dostum bence 4.5 üst bile olacak ama maç sonu belki haklı çıkarım diye oynayacak durumu olan varsa uzmeyecek kadar oynasın dedmkral en temizi bence 3.5 ust
Kesinlikle 👌👌👌kral en temizi bence 3.5 ust
bu bologna bu sezon gıcık takım inş skora yatmaz eşşekler
başakşehir haci ya ne bilim fenerde evinde sonucta 2-0 veya 3-1 gibi biter sankiYok la bende guvenmiyorum ama bu maç cevap maçı 4-5 0 gibi bir skor bekliyorum
Kral maç izleyeceğiz takip edemem o zaman oda sıkıntı 😂😂bu gelsin son adım fb maci 3.5 ust basalim
Kombine de yanına 1,30&1,20 koysak ne güzel olur 🥺Oran için dedim dostum bence 4.5 üst bile olacak ama maç sonu belki haklı çıkarım diye oynayacak durumu olan varsa uzmeyecek kadar oynasın dedm
jojobet özel oranı al baskan 10 tlye 500 verior fener yener 3.5 üst dzeko gol atarAga 500 liram olsa basacagim yeminle Fenerbahçe güven vermek zorunda kadro iyi bence olacak
Bakacağız bakalımbaşakşehir haci ya ne bilim fenerde evinde sonucta 2-0 veya 3-1 gibi biter sanki
Hahahahsha la yok yok 1 TL yok 😂😂😂jojobet özel oranı al baskan 10 tlye 500 verior fener yener 3.5 üst dzeko gol atar
Harbi mi oda yok gerçi biter belki de bitmiştir dostumjojobet özel oranı al baskan 10 tlye 500 verior fener yener 3.5 üst dzeko gol atar