- 1,197
- 1,596
- 113
ben 2018 den beri araliksiz iciyorum belki 1_2 gun bosluk vardir cigerler gitti anlayacaginNargile bir noktadan sonra bayiyor beni
ben 2018 den beri araliksiz iciyorum belki 1_2 gun bosluk vardir cigerler gitti anlayacaginNargile bir noktadan sonra bayiyor beni
bide şu var evde yapilan nargile asla cafedeki gibi guzel olmuyor niye ortamdanmıdır bilmiyorum evde o keyfi alamiyorsunNargile bir noktadan sonra bayiyor beni
Ağzıma sürmedim dahaben 2018 den beri araliksiz iciyorum belki 1_2 gun bosluk vardir cigerler gitti anlayacagin
Dost keyfine karışmak haddimize değilde kendini öldürüyorsun farkına varman gerekben 2018 den beri araliksiz iciyorum belki 1_2 gun bosluk vardir cigerler gitti anlayacagin
ortamla alakali yuzde yuzbide şu var evde yapilan nargile asla cafedeki gibi guzel olmuyor niye ortamdanmıdır bilmiyorum evde o keyfi alamiyorsun
Psikolojik sadecebide şu var evde yapilan nargile asla cafedeki gibi guzel olmuyor niye ortamdanmıdır bilmiyorum evde o keyfi alamiyorsun
Kontradan yemesi an meselesiEv hala basıyor
Olur mu dersin dostumBeyler fb -3.5 handikap oranı 7.20 oynayamiyorum ben yoktayiz ama üç beş olan varsa oynasın uzmeyecek kadar 😂
bir fenerli olarak kesinlikle fenerbahceme guvenip oynamazdimBeyler fb -3.5 handikap oranı 7.20 oynayamiyorum ben yoktayiz ama üç beş olan varsa oynasın uzmeyecek kadar 😂
Aga 500 liram olsa basacagim yeminle Fenerbahçe güven vermek zorunda kadro iyi bence olacakOlur mu dersin dostum