- 8,400
- 6,425
- 113
Futbol gelirse bu kupon gelir gibi de bakalımbol şans kral
Futbol gelirse bu kupon gelir gibi de bakalımbol şans kral
bol sansResistencia kazanır futbol
Meksika kazanır voleybol
Sao Jose U19 kazanır voleybol bol şans gelirse kasa tekrar 6k
tartışmak için demiyorum inanki dost ama gerçekten üzülüyorum kumara onun adıyla başlayanları görünce.Ağalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden
Yaptığımız varsın yanlış olsun ama biz elimizden dilimizden düşürmeyelim yoksa çok daha kötü yerlere gideriztartışmak için demiyorum inanki dost ama gerçekten üzülüyorum kumara onun adıyla başlayanları görünce.
yağtığının yanlış olması mesele değil. sen elfazı küfür işliyorsun harama onun adıyla başlayarak. sadece bilgilendirmek istedim. bazı çizgiler var o çizgileri dilden çıkan sözlerle aşarak dinden çıkabiliyorsun dikkatli olmak gerek. sana tekrardan şehadet getirmeni tavsiye ediyorum daha fazla yazmayacağım dost bu konu hakkında suistimal edilmesin. bol şansYaptığımız varsın yanlış olsun ama biz elimizden dilimizden düşürmeyelim yoksa çok daha kötü yerlere gideriz
tartışmak için demiyorum inanki dost ama gerçekten üzülüyorum kumara onun adıyla başlayanları görünce.
ne yani felsefe mi bu şimdiBiraz derinlere inersen. Uzulmezsin. Onun izni olmadan hiç birşey olmaz.
Yazan o yazdıran o okuyan o silen o....
Fıtrat da kumar oynamak varsa ....
Neyse gece gece ilim....
Hakikat ilminden nasibin yoksa şeriat ilmi ile oyalanir böyle takılır insanlara din dersi vermeye çalışırsın. Felsefe bu şekilde olmaz.ne yani felsefe mi bu şimdi
ben din dersi vermeye çalışmıyorum. tartışmıycam iyi geceler bol şanslarHakikat ilminden nasibin yoksa şeriat ilmi ile oyalanir böyle takılır insanlara din dersi vermeye çalışırsın. Felsefe bu şekilde olmaz.
Bu dusunlere sahipsen insanlari duzelmek yerineben din dersi vermeye çalışmıyorum. tartışmıycam iyi geceler bol şanslar
Bol şanslar kardeşim yesillenir umarimAğalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden