- 8,400
- 6,425
- 113
Gelirse 3140 kasaCD raq MS 0 2200 girildi slot 5k yedi aq 😂😂
Gelirse 3140 kasaCD raq MS 0 2200 girildi slot 5k yedi aq 😂😂
Yok la sonraki kârdan bıraktık slot pişmanlık baba hep söylerim 😂500 le başladı bütün karı bıraktın yine olacağı oydu
bol sansGelirse 3140 kasa
Hep bülten suçu benlik değil 😂500 le başladı bütün karı bıraktın yine olacağı oydu
Bu sıra çok leş ya 10 günde bir biri 20 30k paylaşıyor ancakHep bülten suçu benlik değil 😂
Limon gibi sıktılar suyumuzu
valla öyle be enişte sitelere girip deli gibi spin ariyorum destek sifir ben hep sitelerden olursa oynuyorm hic destegim yokLimon gibi sıktılar suyumuzu
Olur oda bekle bakalım kolay kolay atmaz kimse sağlam sohbetin olmadanvalla öyle be enişte sitelere girip deli gibi spin ariyorum destek sifir ben hep sitelerden olursa oynuyorm hic destegim yok
Olur oda bekle bakalım kolay kolay atmaz kimse sağlam sohbetin olmadanvalla öyle be enişte sitelere girip deli gibi spin ariyorum destek sifir ben hep sitelerden olursa oynuyorm hic destegim yok
Bol şansAğalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden
Spam yapma la 😂😂😂Olur oda bekle bakalım kolay kolay atmaz kimse sağlam sohbetin olmadan
Sağolasın gardaşım slota girdik yedik ama bakalımBol şans