Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Kardeşim bence çiçekten vazgeç sen bizi dinle.. Valla gidip adama güzel bir kol saati alsan hediye olarak güzel birde not yazıp koysan ekin ol daha mutlu olur lan ben bayan olmama rağmen çiçeğe karşıyım 😂
Not olarak ne diyorsun

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
610
93
Dostum çok çabalıyosunuz ne yazık ki üzülerek söylüyorum bunu, türkiye de ki erkeklerin çoğunda var bu durum, çabalamayın da istemiyormuş gibi takıl hayatına devam et, senin olan seni bulur, yollarınız kesişecekse zaten birleşirsiniz. Bu kadar alçakta gezmeyin biraz çeki düzen verin kendinize cidden, ayrılmış senden geçen de koonu açmıştın, üstüne düşme böyle bişey de yapma, bunlar ilgisini çekmez kimsenin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,221
8,065
113
Abi adam engelli ya ne bilim sosyal medyada olur ya boyle insanlari mutlu etmek isterler oyle bisi istedim
kanka adam seni tanımıyorsa saçma durur o kadın olsa bi nebze anlaşılabilir de bi de anladığım kadarıyla dısarıda pazara falan gidecekler diyorsun hani evlerine gitsen ev ziyareti der yne yedirrsin ama dısarıda garip durabiir. çiçek alacağına 5 litrelik çiçek yağı al ver daha mutlu olur hazır pazara çıkmışken bunu araadan cıkardık der adam ben diyim sana :D

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
O zaman hodukluk yapmayacaksın manita falan tarzı konuşmayacaksın. Sevdiğim kadın diyeceksin sevgilim diyeceksin. Barzoluk yapmayacaksın sahiplenmeyi bileceksin
Tek gecelik kiz diye bisi mi yazdim dost nie boyle yukseldin sevdigim kadin olmasa bunlari düşünür muyduk

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Adamın gözüne girmek için ağırbaşlı olman lazım böyle çiçekle falan adam bu soytarimi der daha baştan sana onyargi ile bakar mantıklı biseyler düşünmek gerek sen hediyeden çok kendini nasil tanışırsın onu düşün birde kızın haberi varmi babasına kendini tanitacagindan

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
854
610
93
O zaman hodukluk yapmayacaksın manita falan tarzı konuşmayacaksın. Sevdiğim kadın diyeceksin sevgilim diyeceksin. Barzoluk yapmayacaksın sahiplenmeyi bileceksin
Düşüncelerin doğru ama konuşma tarzın yanlış, adama demediğini bırakmadın da 2 dakika da, biraz emir kipi kullanmadan konuş, hödük mödük giriştin adama

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Dostum çok çabalıyosunuz ne yazık ki üzülerek söylüyorum bunu, türkiye de ki erkeklerin çoğunda var bu durum, çabalamayın da istemiyormuş gibi takıl hayatına devam et, senin olan seni bulur, yollarınız kesişecekse zaten birleşirsiniz. Bu kadar alçakta gezmeyin biraz çeki düzen verin kendinize cidden, ayrılmış senden geçen de koonu açmıştın, üstüne düşme böyle bişey de yapma, bunlar ilgisini çekmez kimsenin
Son kurşunu atayim diyorum

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,182
113
Abi adam engelli ya ne bilim sosyal medyada olur ya boyle insanlari mutlu etmek isterler oyle bisi istedim
Kanka bi erkek çiçek hediyesinden ne nebze mutlu olur ki üstelik seni tanımıyo hasta ziyareti ev ziyareti anlarim yine de onun yerine bi kutu çikolata tarzı bisey bile daha mantıklı bencesi tabi bu

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
kanka adam seni tanımıyorsa saçma durur o kadın olsa bi nebze anlaşılabilir de bi de anladığım kadarıyla dısarıda pazara falan gidecekler diyorsun hani evlerine gitsen ev ziyareti der yne yedirrsin ama dısarıda garip durabiir. çiçek alacağına 5 litrelik çiçek yağı al ver daha mutlu olur hazır pazara çıkmışken bunu araadan cıkardık der adam ben diyim sana :D
Kral duygusal bakmiyorsun olaya

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Adamın gözüne girmek için ağırbaşlı olman lazım böyle çiçekle falan adam bu soytarimi der daha baştan sana onyargi ile bakar mantıklı biseyler düşünmek gerek sen hediyeden çok kendini nasil tanışırsın onu düşün birde kızın haberi varmi babasına kendini tanitacagindan
Sen olaylara cok uzaksin dost

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Kanka bi erkek çiçek hediyesinden ne nebze mutlu olur ki üstelik seni tanımıyo hasta ziyareti ev ziyareti anlarim yine de onun yerine bi kutu çikolata tarzı bisey bile daha mantıklı bencesi tabi bu
Ne bilim alir evde esine felan verir mutlu olurlar sayemde