- 1,296
- 766
- 113
Not olarak ne diyorsunKardeşim bence çiçekten vazgeç sen bizi dinle.. Valla gidip adama güzel bir kol saati alsan hediye olarak güzel birde not yazıp koysan ekin ol daha mutlu olur lan ben bayan olmama rağmen çiçeğe karşıyım 😂
Not olarak ne diyorsunKardeşim bence çiçekten vazgeç sen bizi dinle.. Valla gidip adama güzel bir kol saati alsan hediye olarak güzel birde not yazıp koysan ekin ol daha mutlu olur lan ben bayan olmama rağmen çiçeğe karşıyım 😂
Abi ne vereyim akil verinO adama çiçek alsan vereceği varsa da sana kız vermez engelli olan annesi olsa ona yapsan bu sürprizi tam isabet ama babaya olmaz
Ya yapamayacagim birsey isterse kral rezil mi olak ekstra kamera nerde derse ne yapcazAdama sor mesela bugün sizin için ne yapsam mutlu olurdunuz de bunu yapan sosyal deneylerde var o söylesin ne istediğini
Ya kral normal yaz bi kere kdkdkdAdam çiçeği görünce aşka gelip sana yükselse ufff 10 sezonluk dizi
O zaman hodukluk yapmayacaksın manita falan tarzı konuşmayacaksın. Sevdiğim kadın diyeceksin sevgilim diyeceksin. Barzoluk yapmayacaksın sahiplenmeyi bileceksinAsla tek gecelik iliskim olmadi
Aama ciddi fena hikaye sende manitadan yeni ayrıldın boşluktasın adam zaten engelli tık yoktur harbi netflix dizisiYa kral normal yaz bi kere kdkdkd
kanka adam seni tanımıyorsa saçma durur o kadın olsa bi nebze anlaşılabilir de bi de anladığım kadarıyla dısarıda pazara falan gidecekler diyorsun hani evlerine gitsen ev ziyareti der yne yedirrsin ama dısarıda garip durabiir. çiçek alacağına 5 litrelik çiçek yağı al ver daha mutlu olur hazır pazara çıkmışken bunu araadan cıkardık der adam ben diyim sanaAbi adam engelli ya ne bilim sosyal medyada olur ya boyle insanlari mutlu etmek isterler oyle bisi istedim
Tek gecelik kiz diye bisi mi yazdim dost nie boyle yukseldin sevdigim kadin olmasa bunlari düşünür muydukO zaman hodukluk yapmayacaksın manita falan tarzı konuşmayacaksın. Sevdiğim kadın diyeceksin sevgilim diyeceksin. Barzoluk yapmayacaksın sahiplenmeyi bileceksin
YavAama ciddi fena hikaye sende manitadan yeni ayrıldın boşluktasın adam zaten engelli tık yoktur harbi netflix dizisi
Düşüncelerin doğru ama konuşma tarzın yanlış, adama demediğini bırakmadın da 2 dakika da, biraz emir kipi kullanmadan konuş, hödük mödük giriştin adamaO zaman hodukluk yapmayacaksın manita falan tarzı konuşmayacaksın. Sevdiğim kadın diyeceksin sevgilim diyeceksin. Barzoluk yapmayacaksın sahiplenmeyi bileceksin
Son kurşunu atayim diyorumDostum çok çabalıyosunuz ne yazık ki üzülerek söylüyorum bunu, türkiye de ki erkeklerin çoğunda var bu durum, çabalamayın da istemiyormuş gibi takıl hayatına devam et, senin olan seni bulur, yollarınız kesişecekse zaten birleşirsiniz. Bu kadar alçakta gezmeyin biraz çeki düzen verin kendinize cidden, ayrılmış senden geçen de koonu açmıştın, üstüne düşme böyle bişey de yapma, bunlar ilgisini çekmez kimsenin
Kanka bi erkek çiçek hediyesinden ne nebze mutlu olur ki üstelik seni tanımıyo hasta ziyareti ev ziyareti anlarim yine de onun yerine bi kutu çikolata tarzı bisey bile daha mantıklı bencesi tabi buAbi adam engelli ya ne bilim sosyal medyada olur ya boyle insanlari mutlu etmek isterler oyle bisi istedim
Kral duygusal bakmiyorsun olayakanka adam seni tanımıyorsa saçma durur o kadın olsa bi nebze anlaşılabilir de bi de anladığım kadarıyla dısarıda pazara falan gidecekler diyorsun hani evlerine gitsen ev ziyareti der yne yedirrsin ama dısarıda garip durabiir. çiçek alacağına 5 litrelik çiçek yağı al ver daha mutlu olur hazır pazara çıkmışken bunu araadan cıkardık der adam ben diyim sana
baklava alıp verde yemekten sonra yerlerSilah mi vereyim kral
Sen olaylara cok uzaksin dostAdamın gözüne girmek için ağırbaşlı olman lazım böyle çiçekle falan adam bu soytarimi der daha baştan sana onyargi ile bakar mantıklı biseyler düşünmek gerek sen hediyeden çok kendini nasil tanışırsın onu düşün birde kızın haberi varmi babasına kendini tanitacagindan
Oyle oldu birazDüşüncelerin doğru ama konuşma tarzın yanlış, adama demediğini bırakmadın da 2 dakika da, biraz emir kipi kullanmadan konuş, hödük mödük giriştin adama
harbi biri bana çiçek verse yumruğu yerKanka bi erkek çiçek hediyesinden ne nebze mutlu olur ki üstelik seni tanımıyo hasta ziyareti ev ziyareti anlarim yine de onun yerine bi kutu çikolata tarzı bisey bile daha mantıklı bencesi tabi bu
Ne bilim alir evde esine felan verir mutlu olurlar sayemdeKanka bi erkek çiçek hediyesinden ne nebze mutlu olur ki üstelik seni tanımıyo hasta ziyareti ev ziyareti anlarim yine de onun yerine bi kutu çikolata tarzı bisey bile daha mantıklı bencesi tabi bu