Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Not olarak ne diyorsun
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Çiçek yerine ne bilim böyle sigara içiyorsa tabaka falan olur okuyan wden bir ailelerse bir kitap olur ama çiçek adama olmaz

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..
Dost cok guzel yazmissin da bunu ezberleyip nasil soyleyim ahahaH ama cok guzel yazdin eline sağlık

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,182
113
Annesini bilmiyorum pazara da gitmez :(
O zaman çok da düşünme içinden öyle geldiyse ver gitsin sonuçta güzel bisey yapiyosun içimden bugün bikac kişiyi mutlu etmek geldi siz de kabul ederseniz size takdim edeyim bu çiçeği gibi bisey de

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
O zaman çok da düşünme içinden öyle geldiyse ver gitsin sonuçta güzel bisey yapiyosun içimden bugün bikac kişiyi mutlu etmek geldi siz de kabul ederseniz size takdim edeyim bu çiçeği gibi bisey de
Mantıklı kaydettim dost

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Havalar soğuk adama atkı bere takımı al verirken gönlümden geçti sizi mutlu etmek istedim de ver oldu bitti

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,568
7,539
113
Abi normal sartlarda Bugun dogum gunumde planlarimiz vardi kız ile ama dogum gunume 1 hafta kala ayrıldık ne yazik ki bunu kaldiramiyorum yarin izinliyim dogum gunum diye her pazartesi oglen pazara gidiyorlar pazar bana yakin elimde cicek ile gideyim babasina uygun bir cümle ile vereyim diyorum burda ki amacim kiza vermek istedigim hediyeyi dolayli yoldan babasina verip bana yazmasini veya etkilenmesini saglamak
Kıza ve babasina bir hediye vermek istiyorsan..direk duruslugu hediye et onlara..Ben kumar oynuyorum,kumarı birakmadikca kızını bana verme de...bide kızın basini yakma ...