- 1,296
- 766
- 113
Duygusallik 0baklava alıp verde yemekten sonra yerler
Duygusallik 0baklava alıp verde yemekten sonra yerler
Yok abi annesine vermen gerekir cicegi racon böyledir her zamanNe bilim alir evde esine felan verir mutlu olurlar sayemde
Dost senin sagligin yerinde adamin hayati tekerlekli sandalyede bir nebze gulumsemesine sahit olmak iyi bir duygu olmaz mıydıharbi biri bana çiçek verse yumruğu yer
Annesini bilmiyorum pazara da gitmezYok abi annesine vermen gerekir cicegi racon böyledir her zaman
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..Not olarak ne diyorsun
Kucagına al gezdırKardeşim adam yuruyemiyor diyorsun bence çiçek çok basite kaçıyor adamın uzun zamandır yapamadığı yürümekle alakalı bir aktivite yaptırabilirsin valla güzel de sevaba girersin
ben karımıyım duygusal olucam annesine versen eyvallahta erkek adama çiçekmi verilir adam o çiçeği kasaba götür kuzunun götüne sok derse napıcanDuygusallik 0
Dost cok guzel yazmissin da bunu ezberleyip nasil soyleyim ahahaH ama cok guzel yazdin eline sağlıkSize bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..
Seni alayimKucagına al gezdır
Ne yabayim akil verben karımıyım duygusal olucam annesine versen eyvallahta erkek adama çiçekmi verilir adam o çiçeği kasaba götür kuzunun götüne sok derse napıcan
AlabılırmısnSeni alayim
O zaman çok da düşünme içinden öyle geldiyse ver gitsin sonuçta güzel bisey yapiyosun içimden bugün bikac kişiyi mutlu etmek geldi siz de kabul ederseniz size takdim edeyim bu çiçeği gibi bisey deAnnesini bilmiyorum pazara da gitmez
Saat mantikli geldi bir not ile bir dost yazdiÇiçek yerine ne bilim böyle sigara içiyorsa tabaka falan olur okuyan wden bir ailelerse bir kitap olur ama çiçek adama olmaz
Mantıklı kaydettim dostO zaman çok da düşünme içinden öyle geldiyse ver gitsin sonuçta güzel bisey yapiyosun içimden bugün bikac kişiyi mutlu etmek geldi siz de kabul ederseniz size takdim edeyim bu çiçeği gibi bisey de
Bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir ahlaksızlık ya ya şu ..... Attiramiyor muyuz sayfadanKucagına al gezdır
Saat benimde aklıma geldi de pahalı bi hediye olur diye demedimSaat mantikli geldi bir not ile bir dost yazdi
Böyleleri hep var abla ama moral bozmak yokBu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir ahlaksızlık ya ya şu ..... Attiramiyor muyuz sayfadan
Kıza ve babasina bir hediye vermek istiyorsan..direk duruslugu hediye et onlara..Ben kumar oynuyorum,kumarı birakmadikca kızını bana verme de...bide kızın basini yakma ...Abi normal sartlarda Bugun dogum gunumde planlarimiz vardi kız ile ama dogum gunume 1 hafta kala ayrıldık ne yazik ki bunu kaldiramiyorum yarin izinliyim dogum gunum diye her pazartesi oglen pazara gidiyorlar pazar bana yakin elimde cicek ile gideyim babasina uygun bir cümle ile vereyim diyorum burda ki amacim kiza vermek istedigim hediyeyi dolayli yoldan babasina verip bana yazmasini veya etkilenmesini saglamak