Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,301
4,620
113
Evet dua et herkese açık bir yerde anca bu kadar yukselebiliyorum şuan yanımda veya telefonda olsaydık emin ol ömründe duymadığın sözleri sana tek tek yedirirdim. Sanane be sanane kız belki naz yapıyor çocuk seviyor ki demek ki kızın kalbini fethetmek istiyor sen niye her lafa atlayıp insanın moralini bozuyorsun
Babasıyla mı alıcak kızın gönlünü körmüsün sen yanyana olsak hıc bşey yapamazdın önümde dız cokup af dılerdın yallah

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Dostlar saolun da az önce abinin yazdığı mantıklı geldi bir saat alıp içine şu notu koymak şuan en mantıklı karar.

Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

cok guzel olmaz mi ?
Olmaz böyle saçma işlere girmek cahil bı insanın aklına gelir anca babasına hediye alıp kıza kendini göstermek nedir bide babası seni tanımıyor bu dahada saçma git kızla konuş efendi gibi olursa olsun olmazsa yoluna devam et ne pembe dizi gibi olaylar yaratmaya çalışıyosun ben kızın yerinde olsam bu olaydan sonra yüzüne bakmam aklın bu kadar mı çalışıyor diye

iboo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
26
28
Dost senin sagligin yerinde adamin hayati tekerlekli sandalyede bir nebze gulumsemesine sahit olmak iyi bir duygu olmaz mıydı
tekerlekli sandalyede diye aciz durumuna güzel bir davranışmı adam yetersizmi hissetsin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.

NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?
Açık konuşalım adam kızına yavsadigini anlayıp sokarım çiçeğine de 100 milyonuna da diyecek sende akşam 18:00 sularında engelli adam çiçeği kafamda paraladi diye konu açacaksın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
887
465
63
Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.

NOT

Birader sen rahatsız mısın. Aynı konudan niye bir daha açıyorsun. Git ne verceksen kime vereceksen ver. Özelinizi böyle internete dökmenin ne anlamı var. İyice bokunu çıkarıyorsunuz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,301
4,620
113

NOT

Kardeş bak ben 37 yasındayım onlarca kız arkadaşım oldu ayrıldık ayrıldılar ama kız istemiyorum dedıyse bitmiştir kurcalama kız korkar babasına ulastıgın ıcın zorbalık seklıne gıder kız sana dönsede korkar döner yapma

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,174
2,182
113
@diyar727 erkek adam oyun çevirmez kardeşim kızın gönlü zaten sende varsa çıkarsın babasının karşısına Ben kızına söyle değer veriyorum seviyorum dersin adam da öyle güvenir sana o ne öyle çiçek vermeler saçma sapan not yazmalar bu olaylardan sonra adam sana kızını vereceği varsa da vermez az olgun ol escinsel sanacak adam seni

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
@diyar727 erkek adam oyun çevirmez kardeşim kızın gönlü zaten sende varsa çıkarsın babasının karşısına Ben kızına söyle değer veriyorum seviyorum dersin adam da öyle güvenir sana o ne öyle çiçek vermeler saçma sapan not yazmalar bu olaylardan sonra adam sana kızını vereceği varsa da vermez az olgun ol escinsel sanacak adam seni
Ne yabayim abi caresiz hissediyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
Kardeş bak ben 37 yasındayım onlarca kız arkadaşım oldu ayrıldık ayrıldılar ama kız istemiyorum dedıyse bitmiştir kurcalama kız korkar babasına ulastıgın ıcın zorbalık seklıne gıder kız sana dönsede korkar döner yapma
Profildeki resminde bile kamera yerine yandan geçen kıza bakmışsın reis ben ikna oldum

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
230
43
dogum gunu bonuslarini almayi unutma kardesim