Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
Dostlar öncelikle selamlar herkese biliyorum bazı kişiler gene konuya laf yapacak bişiler diyecek onun bilincindeyim gene de konu açmak istedim engelli birine bir çiçeği nasıl hangi cümleler ile verebiliriz. Her pazartesi benim manita ile engelli babası ( yürüyemiyor tekerlekte ) pazara gidiyorlar yarın bende gidecegim onlardan önce benim babasına çiçek vermem lazım ama adam beni tanımıyor yabanci biriymisim gibi vermem lazim ama verirken hangi cümleyi kullanayim düşünemiyorum yardımcı olun kardeşinize be bugun doğum günüm bu günde kardeşinizin yanında olun. :)

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
917
273
63
Dostlar öncelikle selamlar herkese biliyorum bazı kişiler gene konuya laf yapacak bişiler diyecek onun bilincindeyim gene de konu açmak istedim engelli birine bir çiçeği nasıl hangi cümleler ile verebiliriz. Her pazartesi benim manita ile engelli babası ( yürüyemiyor tekerlekte ) pazara gidiyorlar yarın bende gidecegim onlardan önce benim babasına çiçek vermem lazım ama adam beni tanımıyor yabanci biriymisim gibi vermem lazim ama verirken hangi cümleyi kullanayim düşünemiyorum yardımcı olun kardeşinize be bugun doğum günüm bu günde kardeşinizin yanında olun. :)
Dostum bazı anlar da , sözler içinden dökülür.
Acaba akışına mı bıraksan.
Sanki öyle daha doğru ve doğal olur gibi geldi.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,838
5,114
113
kardeşim adama verecegine manitana ver fazla düşünürsen kafayı bozarsın adam çiçek alsa ne olur almasa ne olur kızına iyi davran adam kızı bahsettikçe emin ol daha mutlu olur

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,326
4,845
113
Gıt dekı kızına nıyet sana kısmet makas al yanaktan

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
56
28
Bence çoğu sosyal medyada gezinirken gördüğümüz sosyal deney videoları gibi sende anlamlı bir notla çiçeği verip uzaklaşabilirsin yabancı biri gibi vermek istiyorsan çiçeği

gmetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,180
709
113
Değişik duygular ne diye ve nasıl verilir ki

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
Dostum bazı anlar da , sözler içinden dökülür.
Acaba akışına mı bıraksan.
Sanki öyle daha doğru ve doğal olur gibi geldi.
Abi normal sartlarda Bugun dogum gunumde planlarimiz vardi kız ile ama dogum gunume 1 hafta kala ayrıldık ne yazik ki bunu kaldiramiyorum yarin izinliyim dogum gunum diye her pazartesi oglen pazara gidiyorlar pazar bana yakin elimde cicek ile gideyim babasina uygun bir cümle ile vereyim diyorum burda ki amacim kiza vermek istedigim hediyeyi dolayli yoldan babasina verip bana yazmasini veya etkilenmesini saglamak

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
828
286
63
Reis senin yaş kaç adam yürüyemiyosa neden pazara götürüyor yenge eve çiçek gönder
@çiçeksepeti var başkan

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,043
1,569
113
Önce ilişkine sadık ol benim manita ney la tek gecelik işini görüp atacakmış gibi. Önce sen bu kafanı değiş sonra git babasına çiçek al.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
kardeşim adama verecegine manitana ver fazla düşünürsen kafayı bozarsın adam çiçek alsa ne olur almasa ne olur kızına iyi davran adam kızı bahsettikçe emin ol daha mutlu olur
Dost kıza veremem ben yanlış yaptim soguk yaptim yoksa bir ayrilik olmucakti hayatin kotu durumlarından dolayi oyle olmak zorundaydim bana bisi olur ihtimali vardi kiz uzulmesine diye soguk yaptik sorunları cozduk ama simdide kiz yok

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
Bence çoğu sosyal medyada gezinirken gördüğümüz sosyal deney videoları gibi sende anlamlı bir notla çiçeği verip uzaklaşabilirsin yabancı biri gibi vermek istiyorsan çiçeği
Abi mesela ne gibi bi notla

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
56
28
Abi normal sartlarda Bugun dogum gunumde planlarimiz vardi kız ile ama dogum gunume 1 hafta kala ayrıldık ne yazik ki bunu kaldiramiyorum yarin izinliyim dogum gunum diye her pazartesi oglen pazara gidiyorlar pazar bana yakin elimde cicek ile gideyim babasina uygun bir cümle ile vereyim diyorum burda ki amacim kiza vermek istedigim hediyeyi dolayli yoldan babasina verip bana yazmasini veya etkilenmesini saglamak
Kardeşim bence niyetin buysa çiçek çok mantıksız babasını karşısına alıp iki medeni insan gibi oturup konuşabilirsiniz al adamı götür güzel bir yere karşılıklı yemek yiyin durumu izah edersin sonrasinda adami evine götürürsün. Çiçek vermek bana pek mantıklı gelmedi bare ayrilmadan önce kızdan babasının neyi sevip sevmediğini ogrenseydin ona göre adama bir jest yapardin

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
Reis senin yaş kaç adam yürüyemiyosa neden pazara götürüyor yenge eve çiçek gönder
@çiçeksepeti var başkan
Babasi her pazartesi cikar tekerli sandalye ile hayatina devam ediyor kizda tasimak icin yaninda mecbur gidiyor

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
766
113
Kardeşim bence niyetin buysa çiçek çok mantıksız babasını karşısına alıp iki medeni insan gibi oturup konuşabilirsiniz al adamı götür güzel bir yere karşılıklı yemek yiyin durumu izah edersin sonrasinda adami evine götürürsün. Çiçek vermek bana pek mantıklı gelmedi bare ayrilmadan önce kızdan babasının neyi sevip sevmediğini ogrenseydin ona göre adama bir jest yapardin
Abi amacim kıza kendimi gostermek babasini mutlu etmek tek niyetimbu