- 795
- 300
- 63
Çok çocukça işler geliyor bana bunlar ben yaşlandım ondan herhalde benim oğullarım var kızım olsa bana böyle biri yapsa çok hoşuma gitmezdi dümdüz saati alıyorsan tamam al güzel ama yanındaki not çok saçma o yaştaki adam icin
O kimProfili @mehmetinho görmesin ablam iyi forumlar
Ya bizim heyecanımız kalmamış yada gençler heyecan arıyor kendine ben öyle anladımÇok çocukça işler geliyor bana bunlar ben yaşlandım ondan herhalde benim oğullarım var kızım olsa bana böyle biri yapsa çok hoşuma gitmezdi dümdüz saati alıyorsan tamam al güzel ama yanındaki not çok saçma o yaştaki adam icin
biri buna yürüyor diye çiçek veriyor mu? adam engelli belliki topluma karışmış tekerlekli sandalyede diye çiçekmi verilir bide kuş beyniyle nasihat verecekmişAçık konuşalım adam kızına yavsadigini anlayıp sokarım çiçeğine de 100 milyonuna da diyecek sende akşam 18:00 sularında engelli adam çiçeği kafamda paraladi diye konu açacaksın
Koşarak sana doğru bişey gelirse sende sekerek uzaklaş
Bizden geçmiş o işler ama iste babada biz gibi dusunuyorsa çok abartılı bir not kimbilir kac tane sorunla boğuşuyor bu hayatta dalga geçer gibi gelir bana bu benim görüşüm bunlara da saygı duyuyorum bildiklerini yapsınlar tabiYa bizim heyecanımız kalmamış yada gençler heyecan arıyor kendine ben öyle anladım
Forumun kadın hastalıkları uzmanı
Ne tarafından bakarsan bak bı olur tarafı yok bu maceranın bu kendi kuyunu kazmakla eşdeğerBizden geçmiş o işler ama iste babada biz gibi dusunuyorsa çok abartılı bir not kimbilir kac tane sorunla boğuşuyor bu hayatta dalga geçer gibi gelir bana bu benim görüşüm bunlara da saygı duyuyorum bildiklerini yapsınlar tabi
Hahhaha 😂😂😂 bende kronoskopi uzmanıyım sıkıntı yok her türlü tedavisini yaparımForumun kadın hastalıkları uzmanı
Allah aşkına notumun neyini beğenmedin ? Şimdi sana da kızıcam ne anlatıyor sence o notta malmisin anlamadın mı birdaha anlatayım mıBana böyle bir not gelse ne anlatıyor derim bu )
24Yaş kaç reis
Saglam varmidogum gunu bonuslarini almayi unutma kardesim
2 3 sene sonra burda olursan bu konunu bulur kendine saatlerce gülersin boş şeylerle ugrasiyosun şuan gitmek istiyorum diyenin anında yolunu açıp güle güle diyeceksin ısrar ederek yanında tutarsan daha kotu bir şekilde gider devir artık bu şekilde
Ciddi sıkıntıların var bir doktora gitMillet dalga geciyor eyvallah herkese
Dostum bence bu ara ülkedeki herkes ciddi anlamda stresli böyle birşey yapma zararlı çıkma,bu hikayeyi youtube yada Instagram reelslerinde görmüşsün belli,adam onu Amerika’da yapıyor Türkiye’de değil..Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.
NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..
Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?
Oncelikle Bir erkekle kadının düşüncesi farklı notu anlıyoruz ama o adam için bisey ifade etmeyecek bunu anlamıyorsunuz o adam 50 60 yaşında belki daha fazladir zaten hayata geriden baslamis belki bir sürü maddi manevi sorunla boğuşuyor o hengamede onun için bu notun ne anlamı var iyilik etmeye çalışıyorsan onun hayatın kolaylaştıracak bisey yap yok sadece kız affetsin diye falan yapıyorsa zaten Adams bisey yapmasın gitsin insan gibi tanissin çiçekti böcekti ne gerek varAllah aşkına notumun neyini beğenmedin ? Şimdi sana da kızıcam ne anlatıyor sence o notta malmisin anlamadın mı birdaha anlatayım mı
Kız istemiyorsa babası kızı sana zorla mı verecek ne cahilsiniz yardımcı olmak istiyorsan hersey nasip kısmet herseyden kendine pay çıkartma babasını alet olarak kullanmaya giriyor buuuuDostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.
NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..
Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?