Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Çok çocukça işler geliyor bana bunlar ben yaşlandım ondan herhalde benim oğullarım var kızım olsa bana böyle biri yapsa çok hoşuma gitmezdi dümdüz saati alıyorsan tamam al güzel ama yanındaki not çok saçma o yaştaki adam icin

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Daha düz bir açıklama daha iyi olur

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Çok çocukça işler geliyor bana bunlar ben yaşlandım ondan herhalde benim oğullarım var kızım olsa bana böyle biri yapsa çok hoşuma gitmezdi dümdüz saati alıyorsan tamam al güzel ama yanındaki not çok saçma o yaştaki adam icin
Ya bizim heyecanımız kalmamış yada gençler heyecan arıyor kendine ben öyle anladım

iboo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
26
28
Açık konuşalım adam kızına yavsadigini anlayıp sokarım çiçeğine de 100 milyonuna da diyecek sende akşam 18:00 sularında engelli adam çiçeği kafamda paraladi diye konu açacaksın
biri buna yürüyor diye çiçek veriyor mu? adam engelli belliki topluma karışmış tekerlekli sandalyede diye çiçekmi verilir bide kuş beyniyle nasihat verecekmiş:)

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Ya bizim heyecanımız kalmamış yada gençler heyecan arıyor kendine ben öyle anladım
Bizden geçmiş o işler ama iste babada biz gibi dusunuyorsa çok abartılı bir not kimbilir kac tane sorunla boğuşuyor bu hayatta dalga geçer gibi gelir bana bu benim görüşüm bunlara da saygı duyuyorum bildiklerini yapsınlar tabi

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Bana böyle bir not gelse ne anlatıyor derim bu :))

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Bizden geçmiş o işler ama iste babada biz gibi dusunuyorsa çok abartılı bir not kimbilir kac tane sorunla boğuşuyor bu hayatta dalga geçer gibi gelir bana bu benim görüşüm bunlara da saygı duyuyorum bildiklerini yapsınlar tabi
Ne tarafından bakarsan bak bı olur tarafı yok bu maceranın bu kendi kuyunu kazmakla eşdeğer

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Millet dalga geciyor eyvallah herkese

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,050
7,124
113
2 3 sene sonra burda olursan bu konunu bulur kendine saatlerce gülersin boş şeylerle ugrasiyosun şuan gitmek istiyorum diyenin anında yolunu açıp güle güle diyeceksin ısrar ederek yanında tutarsan daha kotu bir şekilde gider devir artık bu şekilde

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,921
959
113
Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.

NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?
Dostum bence bu ara ülkedeki herkes ciddi anlamda stresli böyle birşey yapma zararlı çıkma,bu hikayeyi youtube yada Instagram reelslerinde görmüşsün belli,adam onu Amerika’da yapıyor Türkiye’de değil..

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Allah aşkına notumun neyini beğenmedin ? Şimdi sana da kızıcam ne anlatıyor sence o notta malmisin anlamadın mı birdaha anlatayım mı
Oncelikle Bir erkekle kadının düşüncesi farklı notu anlıyoruz ama o adam için bisey ifade etmeyecek bunu anlamıyorsunuz o adam 50 60 yaşında belki daha fazladir zaten hayata geriden baslamis belki bir sürü maddi manevi sorunla boğuşuyor o hengamede onun için bu notun ne anlamı var iyilik etmeye çalışıyorsan onun hayatın kolaylaştıracak bisey yap yok sadece kız affetsin diye falan yapıyorsa zaten Adams bisey yapmasın gitsin insan gibi tanissin çiçekti böcekti ne gerek var

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,935
1,660
113
Dostlar bir abimizin dediği düşünce çok oluru olabilecek gibi geldi bana sizede danışayım buna karar verdim.
Öncelikle bir saat alıyoruz ve içine şu notu yazdırıp koyuyoruz.

NOT
Size bugün 100 milyon dolar vermek istesem kabul edermiydiniz ? Cevabizi evet ise evet demeden önce yazımın devamını okuyun.. fakat tek bir şart ile yarın sabaha uyanamayacaksiniz peki hala 100 milyon doları istermiydiniz ? Cevabınızın Hayır olduğunu duyar gibiyim demek ki neymiş nefes aldığımız her gün aslında bizim için 100 milyon dolardan daha değerli o yüzden tüm olumsuzluklara rağmen yaşamaktan ve şükretmekten vazgecmeyelim. Her gününüzün size güzel ve anlam katması dileğiyle..

Sonrada bunu adama veriyoruz düşünce güzel ve ilgi çekici sizler ne diyorsunuz?
Kız istemiyorsa babası kızı sana zorla mı verecek ne cahilsiniz yardımcı olmak istiyorsan hersey nasip kısmet herseyden kendine pay çıkartma babasını alet olarak kullanmaya giriyor buuuu