Abi değil Abla 🤭 bence senin niyetin güzelde yolun yanlış ben kız annesi olarak bir gün karşıma bir çocuk çiçekle çıkıp bana not verse yada sadece çiçeği verse yarın birgün kızım o çocuğu bana erkek arkadaşım diye tanitsa diyeceğim tek kelime demek zamanında onun için bu çocuk bana çiçek almıştı aklı sıra bı çiçekle benim salak kızımı kandirmis benide Kandırabilecegini düşünüyor derim
Bu iyiydi hahahha- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bencede bir erkekle kadının düşüncesi farklı ama isterse 70 yaşında olsun tanımadığı bir insandan kim hiç beklemedigi bir anda bir sürprizle karşılaşsa mutlu olur tabiatı gereğiOncelikle Bir erkekle kadının düşüncesi farklı notu anlıyoruz ama o adam için bisey ifade etmeyecek bunu anlamıyorsunuz o adam 50 60 yaşında belki daha fazladir zaten hayata geriden baslamis belki bir sürü maddi manevi sorunla boğuşuyor o hengamede onun için bu notun ne anlamı var iyilik etmeye çalışıyorsan onun hayatın kolaylaştıracak bisey yap yok sadece kız affetsin diye falan yapıyorsa zaten Adams bisey yapmasın gitsin insan gibi tanissin çiçekti böcekti ne gerek var
SacmaBencede bir erkekle kadının düşüncesi farklı ama isterse 70 yaşında olsun tanımadığı bir insandan kim hiç beklemedigi bir anda bir sürprizle karşılaşsa mutlu olur tabiatı gereği
Bence burdaki tek saçma şey sensin 😀 sen benim her yazdığıma niye cevap veriyorsun konuya dahil olmaya çalışıyorsun bi salsana beni artık
Şu çocuğa akıl vermeyın gece vaktı saçma sapan hayallerBence burdaki tek saçma şey sensin 😀 sen benim her yazdığıma niye cevap veriyorsun konuya dahil olmaya çalışıyorsun bi salsana beni artık
Sacmalık gıttıkcr büyüyor lan ben utanıyorum okudukça ahahha''Siz benim hayatıma yetiştirdiğiniz kızınızla anlam kazandırdınız, ben de size teşekkür etmek adına bu çiçekleri veriyorum lütfen kabul edin... Elbette kızınız kadar güzel değil ama olsun. İyi ki varsınız.'' diyebilirsin
En azından onun bir mucadelesi var birşeyler yapmaya çalışıyor acaba senin gayen ne gece vakti bu kadar taktin bu muhabbeteŞu çocuğa akıl vermeyın gece vaktı saçma sapan hayaller
Hahahahha adama birde inme insin tam olsun 😂😂😂😂''Siz benim hayatıma yetiştirdiğiniz kızınızla anlam kazandırdınız, ben de size teşekkür etmek adına bu çiçekleri veriyorum lütfen kabul edin... Elbette kızınız kadar güzel değil ama olsun. İyi ki varsınız.'' diyebilirsin
İtiraf et benim notum daha iyiydi 😂😂😂Sacmalık gıttıkcr büyüyor lan ben utanıyorum okudukça ahahha
Abi ne yaptın yaktim''Siz benim hayatıma yetiştirdiğiniz kızınızla anlam kazandırdınız, ben de size teşekkür etmek adına bu çiçekleri veriyorum lütfen kabul edin... Elbette kızınız kadar güzel değil ama olsun. İyi ki varsınız.'' diyebilirsin
Rezil olMadim rencide de olmadim bazilari bos yapiyor yapacak bisi yok@Shellac bu konu da pek mantıklı değil hocam arkadaşın da daha fazla rezil edilip rencide olmaması adına kitleyebilir miyiz
kardeşim ben samimi olarak yazdım, ben olsam öyle yapardım da.Abi ne yaptın yaktim
Ben kızın babasına gıtmem babası bana gelirEn azından onun bir mucadelesi var birşeyler yapmaya çalışıyor acaba senin gayen ne gece vakti bu kadar taktin bu muhabbete
Doğum günün kutlu olsunDostlar öncelikle selamlar herkese biliyorum bazı kişiler gene konuya laf yapacak bişiler diyecek onun bilincindeyim gene de konu açmak istedim engelli birine bir çiçeği nasıl hangi cümleler ile verebiliriz. Her pazartesi benim manita ile engelli babası ( yürüyemiyor tekerlekte ) pazara gidiyorlar yarın bende gidecegim onlardan önce benim babasına çiçek vermem lazım ama adam beni tanımıyor yabanci biriymisim gibi vermem lazim ama verirken hangi cümleyi kullanayim düşünemiyorum yardımcı olun kardeşinize be bugun doğum günüm bu günde kardeşinizin yanında olun.