- 412
- 104
- 43
Eline sağlık abiSon lıste okeyse orayı alacam bı bak etıket attım
Eline sağlık abiSon lıste okeyse orayı alacam bı bak etıket attım
Yaptı sanırım Dost gruba alicam dediPara ödenmedi daha 6 dk oldu çekeli recebe de liste yap dedik 2 dk yap al işte dm ye sen profesörüsün bu işin
Bundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣Son lıste okeyse orayı alacam bı bak etıket attım
o şimdi askermaximin kolpası nerelerde 2 gram beyniyle akıl veriyordu millete şaplağı basacaktım kayboldu
Bugün zor artık zaten ben de bodoslama girecem. Nbanın canlı olduğu başka birgün yaparıztaktik ver de orada kaybedelim
pekiBugün zor artık zaten ben de bodoslama girecem. Nbanın canlı olduğu başka birgün yaparız
Beni payyona götür ölmeden )Bundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣
Vay be üzüldümBundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣
milleti 0 km beyniyle zengin etmeye calisiyordu kendi donu yırtılmış bedelli parası bulamamış demek heo şimdi asker
Güneş doğmadı bize Dost 🥺🙏Millet yarina uyandi biz hala yılbaşı kutluyor gibi şey oldu ne bitmez günmus 🤣
Dayı para olunca kumardan baska bir şey düşünmüyor insan şimdi diyorlar ya 50 k yenir mi 100k yenir mi hikaye kimse bilmiyor para yok diye valla 100k yı 10dk da yok ediyorlar yine çıkarım ama ben cesur oynuyorum şimdi sürünürüz 1 ay arkadan bir rüzgar olurBeni payyona götür ölmeden )
Bitirme paralari
😭😭Güneş doğmadı bize Dost 🥺🙏
Himina koyayım yeni yılında sitelerinde,,yarım gözüm kaldı onuda kod kovalacam diye bitirdik..boşa geçti ömürMillet yarina uyandi biz hala yılbaşı kutluyor gibi şey oldu ne bitmez günmus 🤣
Of ofDayı para olunca kumardan baska bir şey düşünmüyor insan şimdi diyorlar ya 50 k yenir mi 100k yenir mi hikaye kimse bilmiyor para yok diye valla 100k yı 10dk da yok ediyorlar yine çıkarım ama ben cesur oynuyorum şimdi sürünürüz 1 ay arkadan bir rüzgar olur
Oldumu bak bakemBundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣
Çok doğru Dost 🥺Dayı para olunca kumardan baska bir şey düşünmüyor insan şimdi diyorlar ya 50 k yenir mi 100k yenir mi hikaye kimse bilmiyor para yok diye valla 100k yı 10dk da yok ediyorlar yine çıkarım ama ben cesur oynuyorum şimdi sürünürüz 1 ay arkadan bir rüzgar olur