- 144
- 42
- 28
Deme oyle guzum 😁 duzelecez inşallahBundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣
Deme oyle guzum 😁 duzelecez inşallahBundan istemiyorum işte bu işi yedik milyonları şimdi 1 2k larla kafamız sikiliyor 🤣
terimi silOldumu bak bakem
Tebrikler ağabeyPara ödenmedi daha 6 dk oldu çekeli recebe de liste yap dedik 2 dk yap al işte dm ye sen profesörüsün bu işin
Çay sana gurban olsun enistede,,sen genede yeni baldız aramaya başla,,Dayı para olunca kumardan baska bir şey düşünmüyor insan şimdi diyorlar ya 50 k yenir mi 100k yenir mi hikaye kimse bilmiyor para yok diye valla 100k yı 10dk da yok ediyorlar yine çıkarım ama ben cesur oynuyorum şimdi sürünürüz 1 ay arkadan bir rüzgar olur
ah be dayı bende her sabah sırasıyla gezdiğim kafelerde kahvemi yudumlayıp kahvaltımı yapıyorum sonrasında kız arkadaşımla buluşup sinemaya gidiyorum arada foruma girip 2 3 lavuğu zorbalıyorum sonra gece 5 parasız kayıp bonusu alırken görüyorum hayatlarımız farklı ancak benzerHimina koyayım yeni yılında sitelerinde,,yarım gözüm kaldı onuda kod kovalacam diye bitirdik..boşa geçti ömür
Yol yakinken Real hayatınıza bakin
Üstad haklısınKardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysen
Sene 93 sabahlardik o kahve senin bu kahve benim...hey gidi yıllar hey,,o yıllar kızlarla ulu orta dolaşmak ne mümkündü,,ayiplarlardi,,hatta biz utanirdik çevreden gizli buluşur sevişirdik..sevişirdik derken aşk sevgi anlamında..aman ha fesatliga cekmeyinah be dayı bende her sabah sırasıyla gezdiğim kafelerde kahvemi yudumlayıp kahvaltımı yapıyorum sonrasında kız arkadaşımla buluşup sinemaya gidiyorum arada foruma girip 2 3 lavuğu zorbalıyorum sonra gece 5 parasız kayıp bonusu alırken görüyorum hayatlarımız farklı ancak benzer
KALKTI !Sene 93 sabahlardik o kahve senin bu kahve benim...hey gidi yıllar hey,,o yıllar kızlarla ulu orta dolaşmak ne mümkündü,,ayiplarlardi,,hatta biz utanirdik çevreden gizli buluşur sevişirdik..sevişirdik derken aşk sevgi anlamında..aman ha fesatliga cekmeyin
hak geçerdi ihtiyarEnişte beni almamış mi la...bilmezmi çıplak adamizEkli dosyayı görüntüle 692315
Son guru bükücüEnişte beni almamış mi la...bilmezmi çıplak adamizEkli dosyayı görüntüle 692315
Hak yiyen pok yesin o vakit )hak geçerdi ihtiyar
Yine asabisin reisKitlerim konuyu heee
Eniste Roll yapıyor bizi etiket atmıyorYine asabisin reis
Yeni yılın bol kazançlı olsun dostum ....yeşil Bursa'nın kırmızı kızlarına selam olsun...Eniste Roll yapıyor bizi etiket atmıyor
@EnişteEniste Roll yapıyor bizi etiket atmıyor
Ben bulasmadım enısteye deReco mu listeci almazsa 2026 kadar listelere alinmazsin reco