Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte | MARİNPNN Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,575
8,320
113
Dayı para olunca kumardan baska bir şey düşünmüyor insan şimdi diyorlar ya 50 k yenir mi 100k yenir mi hikaye kimse bilmiyor para yok diye valla 100k yı 10dk da yok ediyorlar yine çıkarım ama ben cesur oynuyorum şimdi sürünürüz 1 ay arkadan bir rüzgar olur
Çay sana gurban olsun enistede,,sen genede yeni baldız aramaya başla,,
Dikkat et para varken 100 TL'lik kupin yapamazsin,aman ha uçup gitme...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,946
5,330
113
Himina koyayım yeni yılında sitelerinde,,yarım gözüm kaldı onuda kod kovalacam diye bitirdik..boşa geçti ömür :(
Yol yakinken Real hayatınıza bakin
ah be dayı bende her sabah sırasıyla gezdiğim kafelerde kahvemi yudumlayıp kahvaltımı yapıyorum sonrasında kız arkadaşımla buluşup sinemaya gidiyorum arada foruma girip 2 3 lavuğu zorbalıyorum sonra gece 5 parasız kayıp bonusu alırken görüyorum hayatlarımız farklı ancak benzer

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,760
6,209
113
Kardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysen
Üstad haklısın

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,575
8,320
113
ah be dayı bende her sabah sırasıyla gezdiğim kafelerde kahvemi yudumlayıp kahvaltımı yapıyorum sonrasında kız arkadaşımla buluşup sinemaya gidiyorum arada foruma girip 2 3 lavuğu zorbalıyorum sonra gece 5 parasız kayıp bonusu alırken görüyorum hayatlarımız farklı ancak benzer
Sene 93 sabahlardik o kahve senin bu kahve benim...hey gidi yıllar hey,,o yıllar kızlarla ulu orta dolaşmak ne mümkündü,,ayiplarlardi,,hatta biz utanirdik çevreden gizli buluşur sevişirdik..sevişirdik derken aşk sevgi anlamında..aman ha fesatliga cekmeyin

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,280
10,480
113
Sene 93 sabahlardik o kahve senin bu kahve benim...hey gidi yıllar hey,,o yıllar kızlarla ulu orta dolaşmak ne mümkündü,,ayiplarlardi,,hatta biz utanirdik çevreden gizli buluşur sevişirdik..sevişirdik derken aşk sevgi anlamında..aman ha fesatliga cekmeyin
KALKTI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...