- 65,099
- 37,786
- 113
Tebrikler enisteBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Ekli dosyayı görüntüle 609087
Tebrikler enisteBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Reis enişte çekim yapmayı sevmiyorGelmiş çek
Shellac gizledim kuponu istesene de göremez 😇@Shellac görmesin reis kupondan bile kıskanır dostunu
Helal olsun düğüncü millet 50k basıyo bizim 2500 kadar meze olmuyor ver bi babagannusEe gelen kuponu neden atiyon enişte paramizi cekelim ihtiyacimiz var
50k atan arkadasla henüz tanisamadik tanismis olsak bagliligimizi takdir ederdi bizi eksik etmezdiHelal olsun düğüncü millet 50k basıyo bizim 2500 kadar meze olmuyor ver bi babagannus
Enistem bol şans enistemmBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Gkhan abeeee kalk gidek abi ozaman yaaa çucuklar ayarlyrk smdi50k atan arkadasla henüz tanisamadik tanismis olsak bagliligimizi takdir ederdi bizi eksik etmezdi
Bol sansBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Replikleri harika reis arda izliyorum
Deliyürekte Turgay Atacan’dan beri takipteyiz reis Ali sürmeliyiReplikleri harika reis arda izliyorum
Eger lazım olursa kenarda dursun bol şansımız oradan lazım oldukca kullanırıkBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Bugün canlı destekleri esir alacak çekim talebim ne zaman sonuçlanacak diye gör bak reisReis enişte çekim yapmayı sevmiyor
Olur olur güzel olur enişte kazanınca kendim kazanmış kadar seviniyorum 🤑🤑🤑Bugün canlı destekleri esir alacak çekim talebim ne zaman sonuçlanacak diye gör bak reis
Bol sans erhanBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
O sevinci sene de 1 gün yaşatıyoruz ki öyle daha tatlı oluyor reis 😃Olur olur güzel olur enişte kazanınca kendim kazanmış kadar seviniyorum 🤑🤑🤑
Eyvallah dayıBol sans erhan
Bütün sırrı bozdun reisO sevinci sene de 1 gün yaşatıyoruz ki öyle daha tatlı oluyor reis 😃