- 4,493
- 2,654
- 113
Enisteee güzel bi kupon ver de bizde yapalım akşamaAltyapı da maç açık reis vermiş golü
Enisteee güzel bi kupon ver de bizde yapalım akşamaAltyapı da maç açık reis vermiş golü
Sağdan soldan konuyu üstte gören de bir şey oluyor sanacak reisGüzel devam reis
Sesli güldüm reisSağdan soldan konuyu üstte gören de bir şey oluyor sanacak reis
Bol şansBol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Ekli dosyayı görüntüle 609087
Üçüncü maç twenty üst girecektim büzğk yemedi attılar oda gelecek hay beChelsea 1.5 üst Chelsea kazanır
Paderborn 1.5 üst paderborn kazanır
unucuyu bulamadım malmo 2.5 üst
Club Brugge ev 1.5 üst ev kazanır
Kopenhag üst hangisini ekleyelim kuponu bu verdiklerimi oyna akşama bayram et @Enişte ben scooterı sattım bu kupon için
Bizde satılacak bir şey kalmadı dost vur brugge 1.5Chelsea 1.5 üst Chelsea kazanır
Paderborn 1.5 üst paderborn kazanır
unucuyu bulamadım malmo 2.5 üst
Club Brugge ev 1.5 üst ev kazanır
Kopenhag üst hangisini ekleyelim kuponu bu verdiklerimi oyna akşama bayram et @Enişte ben scooterı sattım bu kupon için
Oranlar da 1.70 oldu he seni dinlicem bakalım nasıl olacak olmadı sanada alırız ayak ittirmeli bi kaykayBizde satılacak bir şey kalmadı dost vur brugge 1.5
Bir tane de kasket ayarla dost kasketsiz olmazOranlar da 1.70 oldu he seni dinlicem bakalım nasıl olacak olmadı sanada alırız ayak ittirmeli bi kaykay
Dost gtte don yok kafaya kasket istiyon kıç kırda mı sürecen don alalımBir tane de kasket ayarla dost kasketsiz olmaz
Kasketsiz binmem dost lengeli fötr de mi yokDost gtte don yok kafaya kasket istiyon kıç kırda mı sürecen don alalım
Aynen oyle oldu dep cok kotuyduGimbo olur gibjde citizende depin sutu yok
Bol şanslar 🙏Bol şans eğer şansa ihtiyacımız varsa
Ekli dosyayı görüntüle 609087