Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling erhanbey22 / Kasa 250 Hedef 1500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,786
113
Kendisini tanirim erhan senin kitabina uymaz o ark
Kimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽‍♂️

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Kimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽‍♂️
Yine bi gerginlik havası alıyorum. Gerek var mı ki böyle gereksiz konular uzerinde tartsmaya yada konusmaya burada herkes herkesın hemen hemen ne oldugunu az cok anlamıstır. en önemlisi insan önce kendini bilsin gerisi önemli degil :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Tartışmaları burdan yapmayalım dost

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Shellaca etiket attık kitle diye dostunu taktigi yok ki

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,786
113
Serdar abi para istedi atmadın diye darıldımi sana ben adilimdir merak etme
Adil isen şayet bana yol gösterirken burada tartışma yapmayalım diye adil olmanın gerekliliği ile buradan tartışmaya yol vericek cümleler kullanmayalım da diyebilirdin mesela. Bak o zaman adil olabilirdin 🤷🏽‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...