3k basan adamsın dost bizdn gelecek paranin üstüne ancak 500 koyar geri gönderirsinDurun benim dm de mesaj var. Bildirim gelmiş. umarım erhancığımdır 🥰
3k basan adamsın dost bizdn gelecek paranin üstüne ancak 500 koyar geri gönderirsinDurun benim dm de mesaj var. Bildirim gelmiş. umarım erhancığımdır 🥰
Ne kacirdim la ben.bol sans bile yazamadim tbrkler mi yazmak gerek gecmis olsunmuSana dm den cevap verdim dost görmedin mi
Kendisini tanirim erhan senin kitabina uymaz o ark3k basan adamsın dost bizdn gelecek paranin üstüne ancak 500 koyar geri gönderirsin
erantgil kasa verdi 250 1k yaptik abi biraz da dağıttık o olduNe kacirdim la ben.bol sans bile yazamadim tbrkler mi yazmak gerek gecmis olsunmu
Tbrkler kardeserantgil kasa verdi 250 1k yaptik abi biraz da dağıttık o oldu
Ne demek istedin dost açık konuşta herkes anlasınKendisini tanirim erhan senin kitabina uymaz o ark
Kimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽♂️Kendisini tanirim erhan senin kitabina uymaz o ark
Yine bi gerginlik havası alıyorum. Gerek var mı ki böyle gereksiz konular uzerinde tartsmaya yada konusmaya burada herkes herkesın hemen hemen ne oldugunu az cok anlamıstır. en önemlisi insan önce kendini bilsin gerisi önemli degilKimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽♂️
Tartışmaları burdan yapmayalım dostKimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽♂️
Bir öneriniz var mı dost? Laf sokmaları da buradan yapyalım dost diye bir yazınız olsaydı keşke. En azından heee bu adam adil davranıyor diyebilirdik ☺Tartışmaları burdan yapmayalım dost
Bu saatte🤦🏽♂️ sabaha ancakShellaca etiket attık kitle diye dostunu taktigi yok ki
Serdar abi para istedi atmadın diye darıldımi sana ben adilimdir merak etmeBir öneriniz var mı dost? Laf sokmaları da buradan yapyalım dost diye bir yazınız olsaydı keşke. En azından heee bu adam adil davranıyor diyebilirdik ☺
Ben öyle bir şey demişmiyim bir kontrol edeyim yazdıklarımı bir saniye....Serdar abi para istedi atmadın diye darıldımi sana ben adilimdir merak etme
Yooo dememişim sen nereden çıkardın ki şimdi bunu 🤣🤣Serdar abi para istedi atmadın diye darıldımi sana ben adilimdir merak etme
Sen bana 3 kelime söyle ben senin kafandan geçen 300 tilkiyi soyleyim dost bizimde meziyetimiz buYooo dememişim sen nereden çıkardın ki şimdi bunu 🤣🤣
Adil isen şayet bana yol gösterirken burada tartışma yapmayalım diye adil olmanın gerekliliği ile buradan tartışmaya yol vericek cümleler kullanmayalım da diyebilirdin mesela. Bak o zaman adil olabilirdin 🤷🏽♂️Serdar abi para istedi atmadın diye darıldımi sana ben adilimdir merak etme
HaydaaaaaSen bana 3 kelime söyle ben senin kafandan geçen 300 tilkiyi soyleyim dost bizimde meziyetimiz bu
Senin kafadaki 300 tilkiden benim kafadaki topal tavşan çok iyi anlar dost. Benimde meziyetim bu 🤷🏽♂️Sen bana 3 kelime söyle ben senin kafandan geçen 300 tilkiyi soyleyim dost bizimde meziyetimiz bu
Gral sen 3.5 k oynayan adamsın niye kitlendin bukadar 🤔Yooo dememişim sen nereden çıkardın ki şimdi bunu 🤣🤣