Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling erhanbey22 / Kasa 250 Hedef 1500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,786
113
Gral sen 3.5 k oynayan adamsın niye kitlendin bukadar 🤔
Yahu kim çıkarıyor kitlendiğimi dost. Adam laf söyleyip gidiyor kendimi elbetteki savunacağım. Yok senin kitabına uymaz falan... Neyse kabahatimiz açıkca söylenecek bizde eyvallah diyip kabahatimizi kabullenicez. Olması gereken bu değil midir ?

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,517
28,231
113
Yahu kim çıkarıyor kitlendiğimi dost. Adam laf söyleyip gidiyor kendimi elbetteki savunacağım. Yok senin kitabına uymaz falan... Neyse kabahatimiz açıkca söylenecek bizde eyvallah diyip kabahatimizi kabullenicez. Olması gereken bu değil midir ?
Erhana niye kiziyon ozaman reis sende oda krakterli güzel insanlarsiniz 👌

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
1,786
113
Topal değil gebe tavşan dır o dost dikkat et adillikten kastın ne açık konuş dost
Benimki topal dost. Tavsanı mı kimseciklere düzdürmem. Tavşanı gebe olanlara denk gelmişsin belli ki 🤷🏽‍♂️ açık konuşmama lüksü konunun başından beri var bende ayak uyduruyorum napim. Ama sıkıntı seninle alakalı değil önce onu bil

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,680
51,475
113
Kimsenin kitabına uymaya çalışarak hayatımdaki sayılı dakikalardan boşa zaman harcamam. Ayrıca burada bir sürü etkinlik yapıp bir sürü insanada hediyeleri teslim edildi. He kitapta 5-10k ya birilerine telefon aldırıp sonradan bağ koparmak var ise zaten o kitaptan tek sayfa okumam. Kimse kimsenin ne eşi ne dostu ne akrabası. Benim kitabımda yardım edene yardım edilmiştir zaten. Kim cebi doluyken kimin yanındaysa düştüğünde de onun kapısını çalsın. Benim kapım yetimhane kapısı değil olmadıda hiç. Ben paylaşım yapıyorsam dost hediyeler bil ki birilerine gitmiştir. Bu x veya y kişisi benim için hiç fark etmez. Çekilişse çekiliş sonucuna göre, değilse kafama göre 🤷🏽‍♂️
Burda muhattabin benmiyim?ne tlfnundan ne bag koparmasindan bahsediyorsun?acikla bakayim nr cikicak bu isten cok meraklandim simdi

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,871
3,653
113
Ee bizde takip ettik sonra iş için uyuduk dm gelmemiş sağlık olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Breh başkası oldumu hemen kitlenir konu bizim konu 2 gün kalacak heralde

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,661
47,530
113
Hayırlı işler enişte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...