Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eski Isparta Halı Ve Kilim.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Beyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,265
349
83

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,265
349
83
Beyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
kaç yıllık kilim halın o öemli 200 300 400 yıl kaç yıl nerde dokuma yapılmış ben yardımcı olurum sana

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,265
349
83
resim atcana bana özelden telefonu yaz bana

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,740
12,768
113
Ozelden resimleri at yarın ne kadar ediyormuş sorduralim kapalı çarşıya gel sen sat kank İstanbul'a

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,368
6,014
113
Bizim deli seyitte bi ara koydeki halilari okutacakti ama alicilar genelde telefoncular gibi ölücü oluyor dikkat et haci.

Vanolas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
912
113
Dostlar konudan bağımsız olucak atlas harici 100 TL ye freespin ekleyen bildiğiniz site var mı acaba çevrrimsiz ?

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,391
803
113
Bende ıspartalıyım kardeşim eğer elindekiler eskiyse özellikle kilim değerlendirilir

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,391
803
113
Zamanında çatıdakileri güzel fiyata satmıştım ordan biliyorum😅