- 1,701
- 867
- 113
Beyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
karada var alıcıBeyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
an
karada var alıcı
ankarada saman pazarında aıcı var arslan hane caminin yanında halıcılar var kaç yıllık kilimBeyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
Kardeşim bunun piyasasından anliyormusun bana çoğu kişi dikkat et dolandırilma demistian
karada var alıcı
Vardir 60 70 yillikankarada saman pazarında aıcı var arslan hane caminin yanında halıcılar var kaç yıllık kilim
kaç yıllık kilim halın o öemli 200 300 400 yıl kaç yıl nerde dokuma yapılmış ben yardımcı olurum sanaBeyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
1950 yılımı yanıVardir 60 70 yillik
Kanka daha da fazla olabilir babama sormam lazım ben goz kararı soyledim1950 yılımı yanı
Ozelden resimleri at yarın ne kadar ediyormuş sorduralim kapalı çarşıya gel sen sat kank İstanbul'aBeyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
Kanka istanbula gelemem de, fotoğrafları çekicem yarınOzelden resimleri at yarın ne kadar ediyormuş sorduralim kapalı çarşıya gel sen sat kank İstanbul'a
Aynen bu cümleyi çok duydum sabırlı hareket edicemBizim deli seyitte bi ara koydeki halilari okutacakti ama alicilar genelde telefoncular gibi ölücü oluyor dikkat et haci.
ben bile 40 yıllığımVardir 60 70 yillik
Tahminen zaten belki 100 kusurdur anlamiyorum ya hani kardesim benimben bile 40 yıllığım
pusulabet 15 spin ekliyor 3tl değerindeDostlar konudan bağımsız olucak atlas harici 100 TL ye freespin ekleyen bildiğiniz site var mı acaba çevrrimsiz ?
Bende ıspartalıyım kardeşim eğer elindekiler eskiyse özellikle kilim değerlendirilirBeyler Ispartalıyım, elimde bir tanesi kilim ve diğeri halı olmak uzere mevcuttur. Antika yerlerinde iyi para ediyor diye duydum anlayan veya alıcı var mı? El işlemesi.
teşekkür ederimpusulabet 15 spin ekliyor 3tl değerinde