Ne kadar zamandır ödeme yapmiosun?Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
1 sene olacak 7 8 aydirNe kadar zamandır ödeme yapmiosun?
Yok kiraEv senin üstüne deilse gelmez
Baktın mı e devlet e UYAP a icra dosyası açılmış mi??Bu durumu yaşayan oldumu
gelmezlerArkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Bakmadım ama borcum varBaktın mı e devlet e UYAP a icra dosyası açılmış mi??
Alakası yok adresine geliyorlar. Ödeme sözü almak için yine gelirler kağıt imzalatmak için. Benim başıma geldi. Ev üstüme değildi icra memurları geldi ödeme sözü verdim gittiler sonra odemistimEv senin üstüne deilse gelmez
Ara bankayı dosya avukata gitmediyse taksitle yapılandırma yaptır. Taksitle ödersin1 sene olacak 7 8 aydir
Borcun var ama dosya var mı yok mu bakmiyorsun. Kusura bakma da rahat davranmissin. Hala bakmiyorsun sonra burda konu açıyorsun. Evine icra kağıdı ihtarname gelmedi mi?Bakmadım ama borcum var
Bende dedim taksit yapın ödeyelim kredi kartına taksit yaparız dedi bendede kredi kartı yokAlakası yok adresine geliyorlar. Ödeme sözü almak için yine gelirler kağıt imzalatmak için. Benim başıma geldi. Ev üstüme değildi icra memurları geldi ödeme sözü verdim gittiler sonra odemistim
Yok gelmediBorcun var ama dosya var mı yok mu bakmiyorsun. Kusura bakma da rahat davranmissin. Hala bakmiyorsun sonra burda konu açıyorsun. Evine icra kağıdı ihtarname gelmedi mi?
O zaman ara bankayı yapılandır bu kadar basit.Yok gelmedi
Benimde garantiBenim de var engelledim geçtim 8 aydır ödemiyorum garanti Akbank evin internet üzerine cihaz aldım bozdurdum oda patladı öyle duruyo
Avukata gitmiş banka bizden çıkmış doyorO zaman ara bankayı yapılandır bu kadar basit.