Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve Haciz Gelir Mi

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
227
252
63
Bendede ayni sorun var hem vakifbank hem akbank internetten baktim . Gelmiyorlar olayi hikaye vs diyorlar. Herkese gidiyorlarmis. Gelirlerse gururuma yediremem valla dogalgaz borusuna asarim kendimi

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,254
796
113
Gelmezler gelsede bir şey yapamazlar gelir geri giderler

King535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
103
38
28
Bendede ayni sorun var hem vakifbank hem akbank internetten baktim . Gelmiyorlar olayi hikaye vs diyorlar. Herkese gidiyorlarmis. Gelirlerse gururuma yediremem valla dogalgaz borusuna asarim kendimi
Doğalgaz borusu mu kardeş kusura bakma iyi güldürdün beni 😂

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,957
1,908
113
Benim evde doğal gaz borusuda yok nereye asayim

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
52
28
Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Avukata gitti bizden çıktı diye birşey yok banka şubesine gidersin ödersin biter gider. Ödemezsen öyle yada böyle banka o parayı sende alır. Alamazsa da banka almak için uğraşır hapis yatarsın. Bu kadar açık ve net herşey ne bekliyorsunki sonucu belli herşeyin.

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,957
1,908
113
Avukata gitti bizden çıktı diye birşey yok banka şubesine gidersin ödersin biter gider. Ödemezsen öyle yada böyle banka o parayı sende alır. Alamazsa da banka almak için uğraşır hapis yatarsın. Bu kadar açık ve net herşey ne bekliyorsunki sonucu belli herşeyin.
Aradım taksit yaptirdim

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
883
175
43
Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Eve haciz gelir diyerek korkuturlar merak etme kimse gelmez maaşlı çalışan isen maaşının yüzde 25 ine el koyarlar ordan alırlar borclarini

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
212
43
İsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de gelecekler
Dostum seni korkutmaya çalışarak borcu tahsil etme yoluna gitmişler. Merak etme gelmezler. Ben iş bankası, yapı kredi, tom bankası vb birçok bankaya kredi taktım. 8 senedir gelen giden yok. arada telefonla arıyorlar, yarın icraya geliyoruz, bilmem saat kaçta evin önünde olacağız gibisinden. Bende çayınızı koydum bekliyorum diyorum. Ama gelen giden olmuyor. Üstüne kayıtlı mal mülk ya da sigortalı bir iş yoksa birşey yapamazlar. Ama sen yine de münasip bir zamanda borcunu öde.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
508
199
43
2022de açılmış icra dosyam var ben icrayı daha geçen gün rastgele uyapa girince öğrendim ne gelen var ne giden ne arayan soran borç az diye mi takmadılar anlamadım ama borç 2 katı olmuş benim haberim yok :D

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
61
28
hapis ?

Danger38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,428
1,916
113
Arkadaşlar adlı varlık olayı bilen var mı peki