Pislik adamın teki elektrik faturasını bile 1 gün yatirmasam sorun çıkarıyor son ödemesi gelmese bile lanet arapgelsinler o zaman ev sahibi neden sorun çıkaracakki evi alıp götürmüyorlar kral
Pislik adamın teki elektrik faturasını bile 1 gün yatirmasam sorun çıkarıyor son ödemesi gelmese bile lanet arapgelsinler o zaman ev sahibi neden sorun çıkaracakki evi alıp götürmüyorlar kral
Eğer taahhüt ihlali yaptıysan gelir ödeme taahhüdu vermediysen avukat yıldırma politikası uyguluyordurBilenler fikir verebilirmi
büyük ihtimallede göz korkutma muhabbetidirEğer taahhüt ihlali yaptıysan gelir ödeme taahhüdu vermediysen avukat yıldırma politikası uyguluyordur
Doğalgaz borusu mu kardeş kusura bakma iyi güldürdün beni 😂Bendede ayni sorun var hem vakifbank hem akbank internetten baktim . Gelmiyorlar olayi hikaye vs diyorlar. Herkese gidiyorlarmis. Gelirlerse gururuma yediremem valla dogalgaz borusuna asarim kendimi
Benim evde doğal gaz borusuda yok nereye asayimBendede ayni sorun var hem vakifbank hem akbank internetten baktim . Gelmiyorlar olayi hikaye vs diyorlar. Herkese gidiyorlarmis. Gelirlerse gururuma yediremem valla dogalgaz borusuna asarim kendimi
Avukata gitti bizden çıktı diye birşey yok banka şubesine gidersin ödersin biter gider. Ödemezsen öyle yada böyle banka o parayı sende alır. Alamazsa da banka almak için uğraşır hapis yatarsın. Bu kadar açık ve net herşey ne bekliyorsunki sonucu belli herşeyin.Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Aradım taksit yaptirdimAvukata gitti bizden çıktı diye birşey yok banka şubesine gidersin ödersin biter gider. Ödemezsen öyle yada böyle banka o parayı sende alır. Alamazsa da banka almak için uğraşır hapis yatarsın. Bu kadar açık ve net herşey ne bekliyorsunki sonucu belli herşeyin.
Eve haciz gelir diyerek korkuturlar merak etme kimse gelmez maaşlı çalışan isen maaşının yüzde 25 ine el koyarlar ordan alırlar borclariniArkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Hastalıktan çalışamıyorsan hastaneden rapor alıp valiliğe başvur geçici hastalıksa yardımcı olurlar diye düşünüyorum belli süreAradım taksit yaptirdim
Alıyorum yardimHastalıktan çalışamıyorsan hastaneden rapor alıp valiliğe başvur geçici hastalıksa yardımcı olurlar diye düşünüyorum belli süre
Keşke yaptirmasaydin ödeme taahhüdu vermiş oldun bu defa ödeme yapmazsan eğer gelirler eveAradım taksit yaptirdim
Sürekli gelecek diye psikolojimi bozdularKeşke yaptirmasaydin ödeme taahhüdu vermiş oldun bu defa ödeme yapmazsan eğer gelirler eve
Dostum seni korkutmaya çalışarak borcu tahsil etme yoluna gitmişler. Merak etme gelmezler. Ben iş bankası, yapı kredi, tom bankası vb birçok bankaya kredi taktım. 8 senedir gelen giden yok. arada telefonla arıyorlar, yarın icraya geliyoruz, bilmem saat kaçta evin önünde olacağız gibisinden. Bende çayınızı koydum bekliyorum diyorum. Ama gelen giden olmuyor. Üstüne kayıtlı mal mülk ya da sigortalı bir iş yoksa birşey yapamazlar. Ama sen yine de münasip bir zamanda borcunu öde.İsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de gelecekler
Buna sevindim hayırlısı olmuşAradım taksit yaptirdim
GelmezBilenler fikir verebilirmi
hapis ?Avukata gitti bizden çıktı diye birşey yok banka şubesine gidersin ödersin biter gider. Ödemezsen öyle yada böyle banka o parayı sende alır. Alamazsa da banka almak için uğraşır hapis yatarsın. Bu kadar açık ve net herşey ne bekliyorsunki sonucu belli herşeyin.