Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eve Haciz Gelir Mi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
80
28
Evet ilk önce banka kendi içinde prosedürü vardır. Bankadan bankaya değişir sonrasında icra açar kişinin üzerine herhangi bir mal varlığı falan yoksa sonuçta bir kuruma borcun var ne yapacak iyi tamam canın sağolsun demeyecek kanunda herşeyin bir karşılığı var.

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
61
28
Evet ilk önce banka kendi içinde prosedürü vardır. Bankadan bankaya değişir sonrasında icra açar kişinin üzerine herhangi bir mal varlığı falan yoksa sonuçta bir kuruma borcun var ne yapacak iyi tamam canın sağolsun demeyecek kanunda herşeyin bir karşılığı var.
kardeşim yani son yıllarda çok saçma şeyler duydum da bunun gibisini duymadım ödeme taahütü verip ödemezsen 3 ay tazyik hapsi olur taahüt imzalamasın oda borç için hapis yatıldığı dünyanın neresinde var kanun teklifi verildi emekli asgari ücretlinin maaşı bile haczedilemeyecek sen hapis diyorsun

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
199
80
28
kardeşim yani son yıllarda çok saçma şeyler duydum da bunun gibisini duymadım ödeme taahütü verip ödemezsen 3 ay tazyik hapsi olur taahüt imzalamasın oda borç için hapis yatıldığı dünyanın neresinde var kanun teklifi verildi emekli asgari ücretlinin maaşı bile haczedilemeyecek sen hapis diyorsun
İyi o zaman dene ve tecrübe et o zaman biraz siyasete girerimde forum güzel beni engellemesinler. Konu benim için kapandı. Yanlış biliyorum.

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
128
61
28
İyi o zaman dene ve tecrübe et o zaman biraz siyasete girerimde forum güzel beni engellemesinler. Konu benim için kapandı. Yanlış biliyorum.
8 senedir 4 bankaya takan arkadaşım var kendisi neden yatmadı hapis acaba

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,559
1,007
113
Ln 8000 TL için bı bok olmaz maaşın varsa dörtte biri icraya verilir olan kredi notuna olur 300k borç için sigortalı işe girdim 5 sene önce ve bu yöntemle bitti yarısını da kendim ödedim