Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

EZEL Dizisinden En Sevdiğiniz Sahneler Alıntılar

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
yakışıklı serdarın itiraf sahnesi var en efsanelerden birisi bence o. Dizi tarihinin kötü karakterleri arasında top3 de yerini alır ''Yakışıklı Serdar''. Adamı şartlar ortam kötü yapmamış kendisi kötü olmaktan zevk alıyor. :D
Cukkacı serdar

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Benim hiçbir zaman unutamadığım o sözler...

Herkes öldürür sevdiğini kulak verin bu dediklerime kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi Dalkavukça sözlerler.
Korkakla öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle!

Ben hala arada Tuncel kurtizi açar dinlerim, varsa sizinde sevdiginiz sahneleri paylaşalım nostaljileşelim :)
Şiirlerini ben de çok dinlerim efsane adamdır diyorum bir hayranı olarak kendilerine . Nejat işler ve bi kaç ünlüyle olan kaz dağları sohbetlerinde olan sohbetlerini dinlemeni de tavsiye ederim . Tüylerim diken diken olduğu sahne vardı bide onu da ufaktan koyuyorum :)

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Şiirlerini ben de çok dinlerim efsane adamdır diyorum bir hayranı olarak kendilerine . Nejat işler ve bi kaç ünlüyle olan kaz dağları sohbetlerinde olan sohbetlerini dinlemeni de tavsiye ederim . Tüylerim diken diken olduğu sahne vardı bide onu da ufaktan koyuyorum :)

Bu sahnede benim ne yaptığimi söyliyim, kalktım Dayı gibi ayağa gol sevincende oley der kolunu uzatırsınya öyle yaparak adamı böyle ikme ikerler lan diye bağırmıştım :)

Qwer123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
477
213
43
ED2A8B1A-668C-43E2-B636-D461B2A8078C.jpeg
Orjınalı bu
Benim hiçbir zaman unutamadığım o sözler...

Herkes öldürür sevdiğini kulak verin bu dediklerime kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi Dalkavukça sözlerler.
Korkakla öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle!

Ben hala arada Tuncel kurtizi açar dinlerim, varsa sizinde sevdiginiz sahneleri paylaşalım nostaljileşelim :)

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Bu sahnede benim ne yaptığimi söyliyim, kalktım Dayı gibi ayağa gol sevincende oley der kolunu uzatırsınya öyle yaparak adamı böyle ikme ikerler lan diye bağırmıştım :)
Al benden de o kadar , bende kahkaha atmıştım o sahnede zevk kahkahası :)
Diziyle alakalı tek sıkıntım ezelle eyşan kaşarının aşk acısı çektikleri sahneler , ayar oluyorum . 3 4 defa izledim diziyi 1. sinden sonra o bölümleri hep hızlı geçmişimdir :)

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Al benden de o kadar , bende kahkaha atmıştım o sahnede zevk kahkahası :)
Diziyle alakalı tek sıkıntım ezelle eyşan kaşarının aşk acısı çektikleri sahneler , ayar oluyorum . 3 4 defa izledim diziyi 1. sinden sonra o bölümleri hep hızlı geçmişimdir :)
Hahah bahar eyşan ezel bade sahnelerini hep geçiyodum bende, 1 kez ful izliyen herkes emininki sonraki izleyislerinde bizim gibi yapslardır

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Yapma be :) bi yerden sonra badede bana o tadı verdi sarmıyodu dizi baştan aşaģıya cengiz serdar dayı olarak ilerlesin istiyodum aha :)
Aga cengiz de harikaydı be ama bi Ali nin vicdan azapları haha :D Berrak yani bade keşke benim olsa ah ah :D

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Kim ulan o arkadaş rajon kestirtmesin bidaha ağzına adını almasın :D :D
Gitti sonra k berraga benziyen biriyle takılmaya başladı :) unide alman bi kızdı harbi bi almanın berrağa benzemesine şaşímistım ama cokta benzemiyoduda anımsatma vardı maşallah diyelim :)

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,565
751
113
"Merhaba. Ben Cengiz Atay. Mahallenizin kara kedisi,kötü tohumu. Kötü şeyler yaptım hayatta, evet. Ama bana kötü diyen adam hiç sevmemiş demektir. Çünkü siz kimi kandırıyorsunuz? Birini sevmek başka her şeyi daha az sevmek değil mi? Birini seçmek başka her şeyi ateşe atmak demek.Biriyle gitmek, biriyle gerçekten çekip dibine kadar gitmek, arkandaki herkesi öldürmek demek. İşte o yüzden Ömer,bana hikaye anlatma kanka, benden daha safsın diye daha çok haketmiyosun Eyşan'ı. Haksız mıyım, he? İşine gelmeyince susarsın tabi.
Az değilmişsin sen de he, tam kazandım dedim, son gülen sen oldun kanka.Niye mi geldim ? Kıçımı kurtar diye geldim tabi , ne bok yiycem ben şimdi.Kız sana ihanet etti,yedi bitirdi seni öldürdü.Ama yine seni seçti. Aşk, her türlü boku yiyip yine onun kapısının önünde mi bulmak kendini?
Her şeyi hesapladım sandım, bişeyi unutmuşum.Ölüleri kandıramazsın,ölüleri yenemezsin.O zaman ne kalıyo bize, gitmek kalıyo_Orda buluşuruz diycem ama,içimden bi ses aynı yere gitmeyiz diyo."