- 6,720
- 2,433
- 113
Kanlı aşk diye bi kokteyl tarifi olan sahne vardır o da efsanedir, kaşar eyşan 40 yıllık bloody mary kokteylini kanlı aşk diye yutturdu ezele. Bilirsin sen onu @Bombeye73Ask derler ki en guzel yanlarini cikarir insanin.. Yalan!
Kanlı aşk diye bi kokteyl tarifi olan sahne vardır o da efsanedir, kaşar eyşan 40 yıllık bloody mary kokteylini kanlı aşk diye yutturdu ezele. Bilirsin sen onu @Bombeye73Ask derler ki en guzel yanlarini cikarir insanin.. Yalan!
Bilmezmiyim dost, hayat diyor sonrası değil öncesinde ilk nezaman kötülüğe açılan kapıdan ğeçtiğindir seni sen yapan şeyKanlı aşk diye bi kokteyl tarifi olan sahne vardır o da efsanedir, kaşar eyşan 40 yıllık bloody mary kokteylini kanlı aşk diye yutturdu ezele. Bilirsin sen onu @Bombeye73
Yürekli adamlar severmiş, hikayesi herzaman iyi olmasada severmiş, sende sevmişsin birisini dostMapushane avlusunda bi çocuk gördüm,kendi kendine konuşuyordu.
Eyşan,Eyşan,Eyşan yüz kere Eyşan bin kere Eyşan.Sordum kendime,kimdir bu kadın?Bu kadar sevgiye layık olan kadın kimdir?
Ramiz dayı (Tuncel Kurtiz) soruyor; Hasan Sabbah’ı bilir misin?Benim hiçbir zaman unutamadığım o sözler...
Herkes öldürür sevdiğini kulak verin bu dediklerime kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi Dalkavukça sözlerler.
Korkakla öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle!
Ben hala arada Tuncel kurtizi açar dinlerim, varsa sizinde sevdiginiz sahneleri paylaşalım nostaljileşelim
Bu hikayede ben kimim yiğennRamiz dayı (Tuncel Kurtiz) soruyor; Hasan Sabbah’ı bilir misin?
-Hasan Sabbah; Yalçın bir dağın tepesindeki bir adam. Kartal yuvası bir kalede oturuyor. Alamut kalesinde. Krallıkları deviren, adalet dağıtan, dehşet saçan bir adam! O zamanın Selçuklu Sultanı, bu Hasan Sabbah’ın peşine kelle avcılarını göndermiş. Hasan Sabbah’ın kellesini istemiş. Gel zaman git zaman Hasan Sabbah’ın elçisi, Sultan’a gitmiş Saray’a.
-Elçi gelmiş demiş ki Sultan’a; Bir lafımız olacak.
-Sultan; Buyur söyle demiş.
-Elçi; Şöyle bir etrafa bakmış. Demiş ki burası kalabalık. Olmaz.
-Sultan; Kalabalığı göndermiş.
-Elçi demiş ki; Bu korumalar da gitsin. Lafım sana demiş.
-Sultan iyice merak etmiş. Korumaları da göndermiş.
-O zaman elçi; Sultan’ın yanındaki iki kölemen korumaya bakmış demiş ki, onları da gönder.
-Sultan demiş ki; Onları göndermem. Onlar benim oğullarım. En çok onlara güvenirim. Biz üçümüz bir kişiyiz demiş. Hadi ne söyleyeceksen söyle, yahut da git.
-O zaman elçi; O iki kölemen korumaya dönmüş demiş ki; Size kılıçlarınızı çekin ve hükümdara (Sultan’a) kıyın desem ne yaparsınız? O iki kölemen koruma tereddüt bile etmeden emrin olur! Demişler.
Elçi; Bunun üzerine arkasına bile bakmadan çekip gitmiş!“
Bu hikayede ben Elçiyim sen ise kölemen korumasin.. vakti geldiğinde bi işaretimle indireceksinBu hikayede ben kimim yiğenn
Öğreneceksin yiğenBu hikayede ben Elçiyim sen ise kölemen korumasin.. vakti geldiğinde bi işaretimle indireceksin
51. Bölümden izlemeye başladımUnutamadığım sahnelerden biridir
Ha bi de , Portakalı soymadan içinin iyi olup olmadığını bilemezsin kardeş51. Bölümden izlemeye başladım
O sahneler zaten başka ama bu ara sahnelerin tadı başka oluyorHa bi de , Portakalı soymadan içinin iyi olup olmadığını bilemezsin kardeş