- 11,826
- 9,266
- 113
evet los malesefLose büyük ihtimalle
evet los malesefLose büyük ihtimalle
Estağfirullah Alacak Verecek yoktursenınde dost baska bır gun benden 200 daha alacagın var unutturma bana
ne demek dost cok verene bısey olmas en fazzla enayı derler desınler sorun yokEstağfirullah Alacak Verecek yoktur
senin güzelliğin Yardımın vardır. Baş tacısın reis zor zaman da destekliyorsun
Üst bayanların maçıalt o mac
Bizim 50 nin hesabını kım vercek mahocum o 50 yi 1000 yaparız diye 2 kişiye 500 500 borç yaptıkYarın 50 gelecek diye bugün son paramızı harcadık dost yoksa canın sağolsun
benden alacagın varmı dost senınÜst bayanların maçı
Hayırbenden alacagın varmı dost senın
ah enıste ah azla yetın me sen dahaBizim 50 nin hesabını kım vercek mahocum o 50 yi 1000 yaparız diye 2 kişiye 500 500 borç yaptık
Enayi diyenler kendi gibi dusunenlerdirne demek dost cok verene bısey olmas en fazzla enayı derler desınler sorun yok
olaydı ıddasına gırerdık haaaa bende alacagı olan ıdaaya dahıldır ısteyen ıddaa ya gıre parasını 2 ye katlar 124.5 alt o maç
Veren el alan elen daima üstündür, Peygamber kelamı bu, Demesi sözü yere düşürmüyor. İnsanların düşünceleri ile orantılı değil midir hocam zaten yaşamı.ne demek dost cok verene bısey olmas en fazzla enayı derler desınler sorun yok
Biz nefes alırken 100 gidiyo dost 21-25 skor güzeldi site gibi çekimi işleme almayınca oynadık bizde napalımah enıste ah azla yetın me sen daha
123.5 üst dedim girelim iddiasınaolaydı ıddasına gırerdık haaaa bende alacagı olan ıdaaya dahıldır ısteyen ıddaa ya gıre parasını 2 ye katlar 124.5 alt o maç
Kefil diye bizi gostermissin dost bana Keles resmi atıyorlar dmdenBizim 50 nin hesabını kım vercek mahocum o 50 yi 1000 yaparız diye 2 kişiye 500 500 borç yaptık
haklısın dostVeren el alan elen daima üstündür, Peygamber kelamı bu, Demesi sözü yere düşürmüyor. İnsanların düşünceleri ile orantılı değil midir hocam zaten yaşamı.
alacagın yokkı benden 123.5 alt olsun tamam123.5 üst dedim girelim iddiasına
Senın 50 yi vuralım 4 orana 100 100 sabah bereketi olsun mahocumKefil diye bizi gostermissin dost bana Keles resmi atıyorlar dmden
Para yarın gelecekmiş dost vuralım gelinceSenın 50 yi vuralım 4 orana 100 100 sabah bereketi olsun mahocum
hersey nasıp dost herkez nasıbını yer senın 100 bende merak etme ben bos gondermemBiz nefes alırken 100 gidiyo dost 21-25 skor güzeldi site gibi çekimi işleme almayınca oynadık bizde napalım